Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5957.webp

Gerçekçi kanat shortlistim:
- Reiss Nelson
- Roland Sallai
- Kamaldeen Sulemana
- Alexis Saelemaekers

Sallai hariç hepsi kulübünün dehlemeye çalıştığı oyuncular, Sallai'nin de kontrat bitiyor

Erden ağabey olsa Coman ve Sterling gibi herifleri de yazabilirdik

Onun dışında kiralamalık gencolar var bir sürü başta Bjk'yi reddeden Angelo Gabriel olmak üzre

arias 97 li ,28 inden gün alacak ve 15 milyon para mi bayilacagiz bu yasina kadar brezilya dan cikmayan topcuya
Adam 26 sindan 27 sine girecek yaşları abartmayalım ben alınırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum 2 sene önce Copa Libertodoresi kazanmış gece sene Sudamericana kazanmış ve bu sene Sanchezle beraber Copa Amerikada final oynamış alakasız oyuncular ama Alex de fb ye 27 sinde geldi on yargılı olmamak lazım Güney Amerika pazarı bence en iyisi.

Kaleci transferi yok geliyorum gidiyorum aynı isimler

muslera hala bu kulupten ekmek yiyecek mi

Eeee ne oldu bizim limitler. Young Boys ve bilet skandallarını unutturma hamlesi mi bunlar. İşin ilginci sağlıklı durumda iken en azından geçen sene en sağlam yerimize çok üst düzey oyuncu geliyor ama delik deşik olan bölgeye isim bile çıkmıyor. Korkuyorum gerçekten sert bir orta saha almadan transferi kapatmaktan.

Ofansif kanat için umarım boktan birini getirmezler en azından çalım atabilen ve top kontrolü iyi olan biri olur

Davinson, Nelsson, Bardakci ve Kaan Ayhan varken ve CL’den elenmisken bir stopere imza parasiyla niye 5-6m veriyoruz

Bekler Jelert ve Jakobs, baska da yok

Bu nasil bir planlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt