Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 26 sindan 27 sine girecek yaşları abartmayalım ben alınırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum 2 sene önce Copa Libertodoresi kazanmış gece sene Sudamericana kazanmış ve bu sene Sanchezle beraber Copa Amerikada final oynamış alakasız oyuncular ama Alex de fb ye 27 sinde geldi on yargılı olmamak lazım Güney Amerika pazarı bence en iyisi.
Copa amerikada bok gibi oynayanlardan biriydi. O videoda görülen arias bekiyorsanız yanılıyorsunuz. Toptan kaçıyor zaten 1.67 boyu var tek olayı hızlı gidebilmek kalıplı adamlar karşısında tost oluyor herif.

20 yaşında şu herifin 23 milyon euroya gittiği evrende 15 milyon euro arias denilen herife vermek faciadır.

Bizimkiler tüm yaz boyunca evinde oturup mastürbasyon yapmaktan ağustos sonuna kadar transfer yapmayı akıl edemediler. Müthiş planlama yav gerçekten!!

Mertens zirvede bırakmalıydı burada bağırdık kardeşim 2 merkez orta saha alıp beklere sonra bakacaktık allahın belaları.. bek aldında ne oldu maçı berkanla barışla bitrdin kimse salak değil bu aptallığı bu taraftar afettmez hepiniz gideceksiniz bu kadar basit!! Burası koçun çiftliği değil affetmezler..

Bu ne lan nerdeyse 20 milyon euro Amrabat

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_3698.webp

2 transfer geldi hemen çıktı yönetim ve Okan yalayıcıları.

50 m euro bonservis harcadık, ne için?
Teneke kupasına katılalım diye ,dursun floryanın ekmeği yemeden bir yere gitmez ,taraftarın gözünü boyamak için herkesi alır nasıl olsa cebinden çıkmıyor paralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt