Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.782
- 18.882
- 1.188
Hak etti ama ordaBen orda dayak yiyen birini göremiyorum. Marcao havaya atti kursunlari oda marcaoya karsilik verse daha fazla rezillik cikiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hak etti ama ordaBen orda dayak yiyen birini göremiyorum. Marcao havaya atti kursunlari oda marcaoya karsilik verse daha fazla rezillik cikiyordu.
Copa amerikada bok gibi oynayanlardan biriydi. O videoda görülen arias bekiyorsanız yanılıyorsunuz. Toptan kaçıyor zaten 1.67 boyu var tek olayı hızlı gidebilmek kalıplı adamlar karşısında tost oluyor herif.
20 yaşında şu herifin 23 milyon euroya gittiği evrende 15 milyon euro arias denilen herife vermek faciadır.
Ariası mı? İsmi bizimle çıkınca heveslenmiştim çok sonra koca turnuvada bu kamil için uykusuz kaldım herif toptan kaçıyor sürekli duvara yapışıp kaptırıyordu.Tuna sen keremi beğenip buna nasıl salliyon la
Musleranin yaptigi nasil yanlissa bu dahada yanlisti. Sorun varsa devre arasi veya mac sonrasi icerde konusulur.Hak etti ama orda
Devid de Souza vardı 27 yaşında geldi ilk 6 ay bu kim dediler ertesi sene şampiyonlar Ligi'nde coştu herif.26 yasina kadar Guney Amerika'dan cikmamis oyuncular konusunda mesafeliyim.
Orda bunu orta saha oynattilar sanırım ayağı iyi diye.Ariası mı? İsmi bizimle çıkınca heveslenmiştim çok sonra koca turnuvada bu kamil için uykusuz kaldım herif toptan kaçıyor sürekli duvara yapışıp kaptırıyordu.
Kerem bunun yanında skorer kanat kalır. Bayağı hırslı bir herif kerem. Keremi linçleyenler bunu çarmıha gerer. Çok gamsız herifin teki..
İçerden çözeriz Kaan var Berkan var ama hoca pek 3 orta saha düşünmüyor.Hoca 6 numara istemiyormus.
Rabiot ve Otavio da gelsin hep hucum yapalim o zaman.