Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Copa amerikada bok gibi oynayanlardan biriydi. O videoda görülen arias bekiyorsanız yanılıyorsunuz. Toptan kaçıyor zaten 1.67 boyu var tek olayı hızlı gidebilmek kalıplı adamlar karşısında tost oluyor herif.

20 yaşında şu herifin 23 milyon euroya gittiği evrende 15 milyon euro arias denilen herife vermek faciadır.

Transferin sonunda oyle bir oyuncu alabileceğimizi hiç düşünmüyorum.Eldeki alternatifler arasından seçim yapıp da konuşuyorum renkdas.

1724970841892.webp

Tuna sen keremi beğenip buna nasıl salliyon la
Ariası mı? İsmi bizimle çıkınca heveslenmiştim çok sonra koca turnuvada bu kamil için uykusuz kaldım herif toptan kaçıyor sürekli duvara yapışıp kaptırıyordu.

Kerem bunun yanında skorer kanat kalır. Bayağı hırslı bir herif kerem. Keremi linçleyenler bunu çarmıha gerer. Çok gamsız herifin teki..

Okan hoca artık çok dikkat etmeli, şu kadroya hocalık yapmak için millet sıraya dizilir

Ariası mı? İsmi bizimle çıkınca heveslenmiştim çok sonra koca turnuvada bu kamil için uykusuz kaldım herif toptan kaçıyor sürekli duvara yapışıp kaptırıyordu.

Kerem bunun yanında skorer kanat kalır. Bayağı hırslı bir herif kerem. Keremi linçleyenler bunu çarmıha gerer. Çok gamsız herifin teki..
Orda bunu orta saha oynattilar sanırım ayağı iyi diye.

Keremin hırsına tukireyim tuna. İlk 11 olmasında arias gelmesede olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt