Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
İki kilo soslu lütfenkanat mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki kilo soslu lütfenkanat mı?
Bu düzenin en çok savunma kaymalarında yerlerini boşaltan stoperlerin zaaflarını onaracağını ne zaman keşfedecekler merak ediyorum. Nelsson bek kademesine gidiyor arkasından onun kademesine de Sara giriyor. Böyle bir şey olamaz.Bu arada Hermoso cidden geliyorsa, sol beke Jacobs mudur nedir o geliyorsa. Stoper de satmayacaksak...
ARTIK ÜÇLÜ DEFANS HOCAM...
Hermoso-Apokerim-Nelsson-Davinson-Kaan-Metehan stoper rotasyonu... BENİ ÜÇLÜ OYNAT diye bağırıyor...
Hermoso ve Abülkerim son haliyle tam üçlünün sol stoperi... Kaan ve Davinson da çok iyi sağ stoper adayları... Metehan da keza öyle... Ortaya da Nelsson'u çekersin... Artık Nelsson önde basamadı derdi olmaz... Nelsson olmadığında zaten Davinson orayı da taş gibi oynar... Jacobs zaten kanat beki... Jelert için de daha rahat olur... Ali Turap da daha rahat oynar... Barış da daha rahat kanat beki olur...
E hücumda kanat rotasyonumuz da çok daraldı... KANAT BEKLERİ VARKEN HÜCUMU KANATSIZ DA OYNAYABİLİRİZ...
Arkada 3 stoper varken Torreira-Sara ikilisi de önden biraz olsun yardım alabilirse oynar... Sara'nın biraz daha rolüne alışacağı umuduyla...
Ondan sonra hücum hattını da istediğin gibi kurgula... İster hücum üçlüsü dar bir 3-4-3 gibi yap, ister 3-4-1-2 gibi yap... İster ortayı tam üçle 3-5-2 gibi yap...
Ben TR liginde üçlüye bu kadar uygun kadro, özellikle defans hattı hatırlamyorum... Madem göbekte ısrarla sadece 2 tane adam düşünüyorsun. YAP ŞUNU HOCA YA...
Çago isimli hesap harici bir kaynak yok.Otavio için sağlam bir kaynak var mı? Birkaç gün önce ortaya atılan o boş haber harici bir gelişme mi oldu? Birkaç saattir aktif değildim forumda.
Gercek 1 kral.Hakan Kuzu gerçek biri mi parodi mi. Tam çözemedim.
ÜzdüÇago isimli hesap harici bir kaynak yok.
Ekli dosyayı görüntüle 259080
O Jogo haberi vardı işte geçen gün çıkan bir de.
3 stoper oynayan takım neden bu kadar defansif yapsın orta sahayı ki. Berkan yerine forvet karakterli biri konur oraya. Kim gol atacak yoksa.
cago sallamaz
Oo renktaş gündem senden bir gün ilerdeamrabat fbye gitmis diyorlar
Mertens veliahtı daha çok ama kanat da oynar. Rafa Silva gibi mevki olarakkanat mı?
Bize çakmaya çalışıyomuş menajerler. Seve seve kabul ederim vallaOtavio için sağlam bir kaynak var mı? Birkaç gün önce ortaya atılan o boş haber harici bir gelişme mi oldu? Birkaç saattir aktif değildim forumda.
Evet nedir?gec oldu ama merak etmeyin jakobs’u etüt edeceğim fifada sizler icin
Herif kesin ayrılmak istiyorsa ve maaşında bir nebze indirim yapıyosa kiralayabiliriz başka türlü oluru yok zaten.@Ali Bektaş @Hakan Sarı Daha ciddi bir hamle var sandım herkes yazınca. Avrupa'da son izlediğim haline yakın bir Otavio sistemsizlik içinde bile ciddi fark yaratır da nasıl olacak o transfer aklım almadı. Maximin tarzı bir hamle olabilir belki
@Ali Bektaş @Hakan Sarı Daha ciddi bir hamle var sandım herkes yazınca. Avrupa'da son izlediğim haline yakın bir Otavio sistemsizlik içinde bile ciddi fark yaratır da nasıl olacak o transfer aklım almadı. Maximin tarzı bir hamle olabilir belki
bal yapmayan arıPhilip billing nasıl topçudur ? Kiralık teklif varmış diyor biri twitterda.