Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrica bjk’den 5 yememizin bas sorumlusu nelsson

Her seyin sorumlusu nelsson bence bu kötü hava onun yüzünden olustu

Gitti ilk saniyeler hata yaptı üstüne kirmizi yedi 3 tane daha gol yedik
Doğru çünkü maç başında gol yiyince tüm takım leş gibi oynamak zorundaydı.

Hermos imza atmadan inanmayin.

Atletico 3lü oynadigi zaman hoca hermosu 6 numaraya kaydiriyordu mac icerisinde. Pas opsiyonu oluyordu. Bayagi cok yonlu bi herifle ilgileniyoruz. Bu adam agır degil, yumuşak hic degil.

Buraya düşmesi ilginç, dün de yazdim mayıs ayında barcaya yaziliyordu

Sağlam bir Hermoso-Davinson ikilisi saha içi problemlerimizin yarısını çözer. Abdülkerim 6 aydır leş durumda Nelson oynadığı zaman da oyun kurulumunda -1 yazıyor herkes orta saha ve kanatları asıl problemmiş gibi görüyor ama bizim problemimizin büyük kısmı savunmada.
İşte zaten davinson sağlam olsa sorun yok değil 3 maç 5 maç sonra yine eksik maalesef

jelert bencede tutmayacak ama enerjisi ve hızı ile yinede işimizi görür belli ölçüde. Kaan-Torreira orta sahanın arkasında ve de Davinsonun yanında ben daha güçlü durur diye düşünüyorum.
Abi Sabri yillarca oynadi bu takimda. Jelert niye tutmasin? Hem mac icindeki heyecanli hareketleri de birbirlerine benziyor.

Ula bir gün dışarda takıldım neler olmuş neler. Nelsson gitti mi niye kadrolara yazmıyorsunuz

Kim gitti kim geldi beyler bir ozet geçin
Cicaldau, Romanya'ya Morutan - Ankaragücü gibi bir anlaşmayla yada Westerlo'ya gidiyor bonservisiyle, Pisa- Morutan kiralık- opsiyonlu, Zaha- Lyon(maaşının bir bölümünü biz ödeyeceğiz sanırım 3-4 milyon civarını), Köhn- Werder Bremen(kiralık- 6 milyon satın alma opsiyonlu) bunlar aşağı yukarı bitti denilenler gidenlerden. Bunlar dışında Ziyech- Olympiakos ve Arap kulüpleri, Bardakçı- Arabistan, Nelsson- Bologna iddiaları var. Hermoso- 3 yıllık imza parası dahil 5 milyon yıllık, Jakobs (kiralık- şarta bağlı opsiyon veya zorunlu satın alma bonuslarla toplam 10 milyon) bize geliyorlar deniyor.

Bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri fizik ve hız. Ağır kalıyoruz ve fiziği zayıf futbolcularımız çok.

Hem fizikli hem hızlı 1 tane oyuncumuz var onuda her mevkide gezdiriyoruz. Jakobs ve Davinson bu konuda fayda sağlar epey.

Young Boys maçında Berkanın enerjisi ve fiziği bile fark yarattı

GWNubk-XsAA2oPk

Abi Sabri yillarca oynadi bu takimda. Jelert niye tutmasin? Hem mac icindeki heyecanli hareketleri de birbirlerine benziyor.

Fizikten ciddi eksi yiyor. Yani kimse kusura bakmasında Melodan sonra Bilal transferi gibi oldu oraya. Boeyden sonra çıt kırıldım herif kimseyi kesmiyor

Ama dediğim gibi çevresi sayesinde bişeyler yapar olumlu özellikleri var

Şöyle söyleyeyim maç içerisinde tabiki daha yeni geldi alışma sorunu vs yanındaki önündeki adam hepsi etken ama kısa bize kısa defans ve ya bek olmuyor çok iyi ayağı olması lazım mesela mariano uzun örnek olarak da eboue mesela iki takım da da kadro tam olarak hazır dı burda kadro da hazır değil bak sacha da da geçen iki sezon iyiydi ama takım kötü olunca bek de sorun çıkıyor bide kısa ise toparlayamıyor bende tutsun oynasın güzel paraya satalım istiyorum.

Çok saçma birşey ama bizim yerli TD’lerde biraz doyumsuz. Terim’de çıkıp 10 tane adam alıyordu sonra takım kötü gitmeye başlayınca devre arasını bekleyinler başlıyordu. Ellerindekini işler kötü gittiğinde öğütmeye meyilliler.

Gram sevmiyorum ama Torrent zamanı Kerem daha keyifli bir oyuncuydu ha keza Emre Kılınç ve Aanholt’tan baya verim aldı. Aynı şekilde Tudor’un Tolga Ciğerci kullanımı da baya keyifliydi.

Terim prime zamanlarında bunu çok iyi yapıyordu ama son yapabildiği Donk oldu. Daha da yapamadı. Üstüne tüm takım dökülmeye başladı. Kaya gibi gelen Mustafa Muhammed jelibon gibiydi giderken.

Yerli hocalara mutlaka 2 yabancı 2 yerli teknik ekip şart. Yoksa çok dar ve bahaneci bir misyonda dolanıyorlar

Lan biz Al de Fenerle eslesebiliyor muyuz :d

Bu transferler olabiliyorsa CLden niye elenmeyi bekledik acaba.. Hatta clden gelecek para olmazsa transfer yapamayız yalanıyla..

Daha iyi bi takımla eşleşsek eyvallah ama Young Boys elemek için harbi transfere gerek yoktu.

Bende transferler çok geç kaldı bunu savunuyorum ama Young Boys için gerekli değildi. Elendikten sonra istifa söylemleriyle tutuştular saldırıyorlar şimdi her yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt