Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok saçma birşey ama bizim yerli TD’lerde biraz doyumsuz. Terim’de çıkıp 10 tane adam alıyordu sonra takım kötü gitmeye başlayınca devre arasını bekleyinler başlıyordu. Ellerindekini işler kötü gittiğinde öğütmeye meyilliler.

Gram sevmiyorum ama Torrent zamanı Kerem daha keyifli bir oyuncuydu ha keza Emre Kılınç ve Aanholt’tan baya verim aldı. Aynı şekilde Tudor’un Tolga Ciğerci kullanımı da baya keyifliydi.

Yerli hocalara mutlaka 2 yabancı 2 yerli teknik ekip şart. Yoksa çok dar ve bahaneci bir misyonda dolanıyorlar
Aslında kısmen katılıyorum ama şöyle hep bir yer bir mevki eksik olduğu için türk teknik direktörü devşirme yapması zorunda bıraktılar bak fatih hoca zamanında kadro çok iyiydi riera devşirme oldu o kadroya bek almadılar yani kronik türk kadro sorunu 2 net alınıyorsa hep bir yerleri kadroda kalan oyuncularla devşiriyoruz bak barışın oynamadığı tek mevki kale oda muslera sakatlansa belki oynar bir takımda ne kadar çok devşime oyuncu varsa o takım ifla olmaz

Stopere 5 milyon euro yıllık vermek epey çılgınca bir hamle

Hermoso imza parasi dahil senelik 5 yaziliyor. 3 senede 15 milyon euro. Iyi para.

Şurada sağda Boey olacaktı var yaaa

Yine ortasaha yüzünden bi ton pozisyon verirdik

1725005076322.webp

Bari sert bir Ispanyol/Latin kokenli orta saha alinsa zaten takimin yarisi Spanish konusuyor.

gece jakub un 2 musabakasini izledim

herif riera yı andiriyor ama sertlik de katiyor oyuna

zaten kanattan bozmaymis ama net bi savunma zaafiyeti gorunmuyor kohn deki gibi

5 e flan bitse ii olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt