Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri

Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler

Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk

Her sezon kötü basliyoruz

Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok

Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca

Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol

Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak

Elestiri dozunu ayarlayalim derim
beşiktaş iyi gidiyor tabi senin tuzun kuru bizim tutacak 2. Bi takımımız yok arkadaş

Hermos imza atmadan inanmayin.

Atletico 3lü oynadigi zaman hoca hermosu 6 numaraya kaydiriyordu mac icerisinde. Pas opsiyonu oluyordu. Bayagi cok yonlu bi herifle ilgileniyoruz. Bu adam agır degil, yumuşak hic degil.

Buraya düşmesi ilginç, dün de yazdim mayıs ayında barcaya yaziliyordu
Olumsuz haberler beklemiyorum değil. Bunlar başaramaz.

Daha iyi bi takımla eşleşsek eyvallah ama Young Boys elemek için harbi transfere gerek yoktu.

Bende transferler çok geç kaldı bunu savunuyorum ama Young Boys için gerekli değildi. Elendikten sonra istifa söylemleriyle tutuştular saldırıyorlar şimdi her yere
Ben yalanlara ve iş bilmezliğe kızıyorum maalesef. Yoksa tabii ki transfer olmadan eleyebilirdik.

monacolulara gore jakobs asiri ofansif bir bekmis. hicbirsey anlamadim bu isten. hoca ozaman 3lü oynatmayimi dusunuyor...

İyimser bir yaklaşım bence, adam gerçekten ofansif bir bekse savunması zayıf diye 6 ay sonra postalayacağız. Yani alınan topçunun hangi karakterde olduğunu analiz ettiklerini filan düşünmüyorum. Monaco taraftarı bizim teknik kadrodan daha doğru yorumluyordur topçuyu bence.

Eger elimizdeki kanatlardan daha iyisi gelmeyecekse bosuna ugrasmasinlar kanat icin. Gider Otavio'yu alirdim belki tam kanat degil ama en azindan kaliteli topcu direk katki yapar, cift haneli asistlere ulasir burada hem.

Ben yalanlara ve iş bilmezliğe kızıyorum maalesef. Yoksa tabii ki transfer olmadan eleyebilirdik.
olumsuz havayı dağıtmak lazım Serbuğum.

bunun en basit yolu tabi ki transferdir biliyorsun

taraftarları transferle afyonluyorlar

unutma, en sinirli anımızda bile transferin köpeğiyiz. herifler profili çözmüş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt