- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Davinson ilk pas hatasında kesiği yerŞurada sağda Boey olacaktı var yaaa
Yine ortasaha yüzünden bi ton pozisyon verirdik
Ekli dosyayı görüntüle 259091
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson ilk pas hatasında kesiği yerŞurada sağda Boey olacaktı var yaaa
Yine ortasaha yüzünden bi ton pozisyon verirdik
Ekli dosyayı görüntüle 259091
Abi şuan öyle bir durumdayız ki mert hakan'ı bile bize 20 milyona falan iteleyebilirler. muhtaç ve düşmüş bir takıma 2 kanadı kopuk sineği bile satabilirsin şu dönemlerde.Hermoso imza parasi dahil senelik 5 yaziliyor. 3 senede 15 milyon euro. Iyi para.
beşiktaş iyi gidiyor tabi senin tuzun kuru bizim tutacak 2. Bi takımımız yok arkadaşAbi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri
Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler
Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk
Her sezon kötü basliyoruz
Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok
Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca
Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol
Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak
Elestiri dozunu ayarlayalim derim
Zaha gidince Davinson mu olur günah keçimiz?Davinson ilk pas hatasında kesiği yer
Olumsuz haberler beklemiyorum değil. Bunlar başaramaz.Hermos imza atmadan inanmayin.
Atletico 3lü oynadigi zaman hoca hermosu 6 numaraya kaydiriyordu mac icerisinde. Pas opsiyonu oluyordu. Bayagi cok yonlu bi herifle ilgileniyoruz. Bu adam agır degil, yumuşak hic degil.
Buraya düşmesi ilginç, dün de yazdim mayıs ayında barcaya yaziliyordu
Ben yalanlara ve iş bilmezliğe kızıyorum maalesef. Yoksa tabii ki transfer olmadan eleyebilirdik.Daha iyi bi takımla eşleşsek eyvallah ama Young Boys elemek için harbi transfere gerek yoktu.
Bende transferler çok geç kaldı bunu savunuyorum ama Young Boys için gerekli değildi. Elendikten sonra istifa söylemleriyle tutuştular saldırıyorlar şimdi her yere
10 numara 1 avatarın var rtş.Olumsuz haberler beklemiyorum değil. Bunlar başaramaz.
monacolulara gore jakobs asiri ofansif bir bekmis. hicbirsey anlamadim bu isten. hoca ozaman 3lü oynatmayimi dusunuyor...
BJK yi tutmak değil de birkaç ay sonra lig maçlarını kazanmalarını istememiz ihtimali hiç de az değil maalesef.beşiktaş iyi gidiyor tabi senin tuzun kuru bizim tutacak 2. Bi takımımız yok arkadaş
olumsuz havayı dağıtmak lazım Serbuğum.Ben yalanlara ve iş bilmezliğe kızıyorum maalesef. Yoksa tabii ki transfer olmadan eleyebilirdik.

Barış Icardi Sara
Jakobs Berkan Kaan Jelert
Hermoso Nelsson Davinson
Muslera
Bu orta saha ne boyle? Kreatiflik sifir. Mac kazanma ihtimali yok bu takimin.Barış Icardi Sara
Jakobs Berkan Kaan Jelert
Hermoso Nelsson Davinson
Muslera

Valla biz şampiyon olmadıktan sonra salıncak kardeşliği olmuş,trabzon olmuş umrumda değil.BJK yi tutmak değil de birkaç ay sonra lig maçlarını kazanmalarını istememiz ihtimali hiç de az değil maalesef.