Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyimser bir yaklaşım bence, adam gerçekten ofansif bir bekse savunması zayıf diye 6 ay sonra postalayacağız. Yani alınan topçunun hangi karakterde olduğunu analiz ettiklerini filan düşünmüyorum. Monaco taraftarı bizim teknik kadrodan daha doğru yorumluyordur topçuyu bence.
aynen oyle. adamlarin dedikleri dogruysa 6 aya kalmadan postalariz. tam bir panik transferi

50 milyon euro harcadık hala ortada top kapacak 6 özellikli bir orta saha yok. Sosyal deney falan yapılıyor sanırım.
hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.

orta sahadaki kara deliği görmemesi için kör olması lazım

Abi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri

Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler

Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk

Her sezon kötü basliyoruz

Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok

Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca

Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol

Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak

Elestiri dozunu ayarlayalim derim
Anlaşıldı sen o mart nisan mayıs aylarında enflasyon gibi yükselen lig heyecanini seviyorsun. Bağımlısı olmuşsun bu durumun dostum derhal futbola ara ver

hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.

orta sahadaki kara deliği görmemesi için kör olması lazım
Kör zaten. Bu kaçıncı transfer dönemi, Erden Timur varken de söylüyorduk ilgilenen profillerin ne sözde sistemiyle ne de birbirleriyle zerre alakası yok. Bu akıla bu kadar para harcatmak korkunç bir olay. 2 yıldır takımın eksiği aynı, kasten doldurmuyorlar gibi geliyor bana artık.

Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un görevden alınması için kampanya başlatanlar avuçlarını yalasın!!!"

Bu ne diyor?

Anlik halimizle fb derbisinde 3-4 yiyebiliriz, demedi demeyin, iste ozaman hoca sutlanir ama gec kalmis oluruz

Burhan Can Terzi: "Hermoso hayırlı olsun. Galatasaray, Hermoso ile imza parası dahil 5.3 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardı."

Burhan Can Terzi: "Jacobs'ta zorunlu opsiyon var. Angelino'da olduğu gibi belirli maç sayısı sonra devreye giriyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt