- 22 Kasım 2008
- 12.784
- 17.013
- 2.943
50 milyon euro harcadık hala ortada top kapacak 6 özellikli bir orta saha yok. Sosyal deney falan yapılıyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen oyle. adamlarin dedikleri dogruysa 6 aya kalmadan postalariz. tam bir panik transferiİyimser bir yaklaşım bence, adam gerçekten ofansif bir bekse savunması zayıf diye 6 ay sonra postalayacağız. Yani alınan topçunun hangi karakterde olduğunu analiz ettiklerini filan düşünmüyorum. Monaco taraftarı bizim teknik kadrodan daha doğru yorumluyordur topçuyu bence.
hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.50 milyon euro harcadık hala ortada top kapacak 6 özellikli bir orta saha yok. Sosyal deney falan yapılıyor sanırım.
Anlaşıldı sen o mart nisan mayıs aylarında enflasyon gibi yükselen lig heyecanini seviyorsun. Bağımlısı olmuşsun bu durumun dostum derhal futbola ara verAbi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri
Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler
Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk
Her sezon kötü basliyoruz
Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok
Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca
Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol
Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak
Elestiri dozunu ayarlayalim derim
Kör zaten. Bu kaçıncı transfer dönemi, Erden Timur varken de söylüyorduk ilgilenen profillerin ne sözde sistemiyle ne de birbirleriyle zerre alakası yok. Bu akıla bu kadar para harcatmak korkunç bir olay. 2 yıldır takımın eksiği aynı, kasten doldurmuyorlar gibi geliyor bana artık.hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.
orta sahadaki kara deliği görmemesi için kör olması lazım
Lutfen, sonra 12 kisi ile mi oynayacagiz diyecek ve adami kufur ettireceksiniz zorla.hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.
Abi orta sahadaki delik oyuncu eksikliği ile alakalı degil. Hocanın taktiksel hatası, kapasitesi ve inadı vs.hoca son 2 avrupa maçını tribünden izledi bir de yaw.
@Okan Buruk hocam lütfen6 Almıyor isek Kaan olmalı madem artık. Kaan olacak ise de üçlü orta saha olmalı doğal olarak
Kaan-Lucas
Sara
Bir kere denesek mi ya?
Forumdan bir expert üyeyi takimin basina koy daha iyi top oynatirKontrolü kaybetti ya, fb maçından sonra kovulacak işte. Ben yanlış yaptım diyemiyor, yaptığı yanlışı asla kabul etmeyecek ve bu onun sonu olacak