Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Almıyor isek Kaan olmalı madem artık. Kaan olacak ise de üçlü orta saha olmalı doğal olarak

Kaan-Lucas
Sara

Bir kere denesek mi ya?
Bu hiç bir zaman olmayacak. Viera'yı alsak herif 18 milyon verdirdiği sara'yı keser . Toreira-viera yapar.

O kadar transfer yapılıyor dolgun dolgun maaşlar yeni kaziklar panik transferleri.. nerede kurumsallık.. 3 net oyuncu artı 1veya2 potansiyelli genç ile bitirilecekken... Önceden dediğim gibi basarisizliklar olursa herkes dökülür herkes kaçar.. zaten çoğu papaz topçu.. hala orta saha çok yetersiz.. uzun sürmez torreira da namlunun ucuna gelir defolari daha çok ortaya çıkmaya başlar.. çok ağır ve statik bir orta saha var.. geri hatta ağır olunca hemen hiç bir maçı rahat bitiremeyiz.
Kesinlikle katılıyorum. Yb toplam maas yükü 10 mil yoktur. Gel gör ki oynadığı futbol ortada. Bizim acilen 23 yaşlarına takımı indirmemiz gerekiyor. Sal üç beş Afrikalı kardeşimizi sahaya oynasınlar

Kaan'dan bi halt olmaz. asiri agir bi oyuncu. Kendisi en fazla yedek olur.
Milli takımda doğru kurgu ile çok iyi performans gösterdi, Avusturya maçı mesela. Lig için temposu gayet yeterli diye düşünüyorum.

Abi Sabri yillarca oynadi bu takimda. Jelert niye tutmasin? Hem mac icindeki heyecanli hareketleri de birbirlerine benziyor.
Jelert için olumlu düşünüyorum ben fiziğine bakıp aldanıyor herkes 4-5 maç üst üste oynasın gayet iyi olucak tempolu adamlardan zarar gelmez

Araplar bir gunde 2 santrafor cekti

Gidecek olanlardan haber var mı? Oliveira, Dubois, Cicâldău, Antalyalı, Almazbekov'da durum nedir?

Kaan'dan bi halt olmaz. asiri agir bi oyuncu. Kendisi en fazla yedek olur.
Kesinlikle hocam ben de bunu anlamıyorum forumda ki çoğu kişi direkt ilk 11'e yazıyor, yav kaan bu takımın en yetersiz oyuncularının başında geliyor. Bizim ağır ayak çektiğimiz apo kerim bile bu heriften daha atik daha hızlı. Eğer bir anadolu takımında oynayan oyuncu galatasaray'ın oyuncusunun sağından atıp solunadn geçmeye yelteniyorsa o adam bu takımın oyuncusu değildir bu kadar basit direkt göndereceksin.

sanıyorum 2 yıl falan top işine ara vermek en iyisi.

leştaşın romantik ağlak taraftarının 2 sene boyunca "rafa eaabiee yeeaa, immobile eeabiee yeeaaa" diye kafa 2melerini dinleyemeyeceğim.

anlaşılan bu iki yıl zafer algöz, hayko, rakı, çarşı, bjk güzellemeleri şeklinde geçecek.

bari bir işe yarayıp fb'yi şamp yapmasınlar bu süreçte.

sonrasında biz yine küllerimizden doğar direksiyonu ele alırız :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt