Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Mangala gidip kanat yapayım canım çekti.herkes bek , orta saha ve savunmayi konusuyor ama arkadaslar
TAKIMDA KANAT KALMADI KANAT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mangala gidip kanat yapayım canım çekti.herkes bek , orta saha ve savunmayi konusuyor ama arkadaslar
TAKIMDA KANAT KALMADI KANAT
Hocam zyech ajax gider benceKagit uzerinde bir anda FB ve BJK'den kadromuz kotu oldu. Futbol harbi enteresan, iki dk'da hersey degisiyor.
Ama kagit uzerinde tabi, sahada ne olacak onu topcular belirler.
Zaha ve Kohn gitti, sanirim sol bek alacagiz kesin. Kanatlar da Baris, Yunus, Ziyech, Kerem goturecek sene boyunca.
Sol bek yanina bir de kreatif bir topcu alabilirsek orta sahaya cok iyi olur.
Kutlu kolpacısı fransadan os mos diyoAlinacakmis, biraz sabir.
Tuzemen korudu bugun onu.Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Okan buruk siz benim oyunumu anlamıyorsunuz lafından sonra tüm yorumcular baya baya Okan buruka cephe almış durumda.
Ayman Kari gelse en cok @Keramettin TANRIVERDİ sevinir.Kutlu kolpacısı fransadan os mos diyo
Senin ayman kari olmasın kastettiği os
2. kopenhag maçından beri geri gidiyoruzÜstad benim anlamadigim sey su
Geçen sene 102 puan toplamisiz kadro korunmus nasıl bu kadar geriye gidebiliriz anlam veremiyorum
Farkli seyler var bu kadar geriye gitmemizde
Revizyon gerekiyor da bunların yaptığı her hamle takımı geriye götürüyorHerif 3 aydır taraftara dayılanıyodu
Dediğimize eylülde geldi dönemin bitmesine 2 hafta kala revizyon yapmaya çalışıyo
Diyecek çok şey var da neyse
Bu herifi forumda 1 kişi bilmezken ortaya atan benim ama kesin forum kolpacıları çıkar hep istedim falan der.Ayman Kari gelse en cok @Keramettin TANRIVERDİ sevinir.
Ben dedim yaw onun kadar olmasa da benziyo diyeBurda Jelert, Ferdi diyenler yine çıkmadı ortaya, şaşırdık mı
İlla gidip tek tek ifşa edicem o mesajları
Taraftarı neki yönetimi ve hocası ne olsun