Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele kimi transfer ettiğimiz değil artık nasıl oynatacağımız. Çünkü ortada hoca yok.

Üstad benim anlamadigim sey su

Geçen sene 102 puan toplamisiz kadro korunmus nasıl bu kadar geriye gidebiliriz anlam veremiyorum

Farkli seyler var bu kadar geriye gitmemizde
Olm 102 puan topladın da kimi yendin

Her maçı bireysel olarak bir oyuncu çözmüş, top oynadığın maç 3-5 tane maksimum

Ligde o puanları toplamanın bir karşılığı olsa Galatasarayla Fener Avrupa’da sıçmazdı.

Hermoso olursa iyi transfer fırsat transferi olarak karşımıza çıktı umarım gerçekleşir

Olm 102 puan topladın da kimi yendin

Her maçı bireysel olarak bir oyuncu çözmüş, top oynadığın maç 3-5 tane maksimum

Ligde o puanları toplamanın bir karşılığı olsa Galatasarayla Fener Avrupa’da sıçmazdı.

102 puan toplandığımız dönemde ciddi anlamda rakibimiz yoktu. Büyük diyebileceğimiz takımlar zorluk yaşıyorlardı ve anadolu takımlarından da çok öne çıkan bir rakip yoktu. OkanBall'da bir şekilde çalışıyordu. Boey'nin gidişinden sonra oluşuan zafiyete takımlar da yeni uyanmaya başladılar.

Ben dedim yaw onun kadar olmasa da benziyo diye

Sağbek oynuyo ama oraya düz kalıyo aynı ferdi gibi

Solda daha iyi oynar
Lan adamın top kontrolü yok, top kontrolü olmayan adam en fazla Sabri kadar dribbling yapabilir, koşuşunda bile hayır yok.

Kopenhag hem para kazandı üstüne muhtemelen daha iyi bir bek aldı beşte bir bedeline

Senin yapacağın yorumu ben

Zahayı bedavaya kiralamışlar.. maaşın yarısınıda biz verecekmişiz. 😂

Balık hafızalı olmayalım. En iyi satışımız olan Boey, Okan geldiğinde 1-2 milyona gönderilecekti hatta çoğumuz (ben dahil) gönderilsin tutmadı diyorduk. Adam Okan'ın kampına bile katılmadı bireysel çalıştı takıma girdiğinde herkesten daha iyi fiziksel haldeydi.
Okan'ın da ekibinin de takım hazırlama becerisi yok. Keramettin adminin dediği gibi 2 sezonda da çoğu maçı bireysel ya da sürpriz gollerle çözdük. Gerçek sınav dediğimiz her maçta yalpaladık. Evlatçılık ve iş bilmezlik yüzünden kaç oyuncu kaybettik.

-----------Muslera--------
Jelert--Davinson-Hermoso-Jacobs
--------Lucas---Ayman Kari-----
-------------Sara----------
Barış-------İcardi-------Laurentin

ismi geçenlerle fişek gibi bir kadro çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt