Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni durumda bir Zahayi biz firsat transferi olarak kiralamayi istesek, adamlar bize maasini full ödetir üstünede sartlara bagli zorunlu opsiyonla kitlerdi oyuncuyu. Badem biyikli ve Cenker Gün'de kendilerini o transfer icin kutlardi
Mevcut yönetime yaparlar ama Erden Timur varken gidip 750 bin euro kira bedeli ile İcardi'yi getirmiştik.

Ulan hem 30 harcadık
Hem 8 ve sağbek sorununu çözemedik
Hem yboysa elendik
Hem jelertle sarayı ligde bile doğru düzgün kullanamadık

Şimdi ne fırsatlar çıkardı kim bilir,30 cepte kalır kiralıkla çözebilirdik sorunları,çözemeseydik de göte fazla gelmezdik kiralık oldukları için

Sanchez, Nelsson ve Abdülkerim üclüsünden birinin gitmesini bekliyorum. Nelsson/Abdül 4. stoper olmayi kabul etmez. Belki para lazim diye ikisini bile yollarlar, ve yerine son gün bir Türk stoperi cekeriz.

Bu
Bu gerçek ise direk istifa etsin hem hoca hem yönetim.
Hocam açıkçası yönetim bu şartlarda bile oyuncuyu gönderiyorsa, bu basiretsiz yönetime rağmen ben yine çok olumsuz bir bakışa sahip değilim, oyuncunun gerek hocayla gerekse takımdaki oyuncularla iletişim problemi olduğu çok açık, atletizmini kaybetmiş, birebirleri vasat anadolu takımı kanadına dönmüş bir oyuncuyu hem piyasasını korumak hem takım içini rahatlatmak için gönderdiklerini düşünüyorum

Açıkçası ben son günlerde de olsa bu şekilde bir revizyon yapılmasından son derece mutluyum, takım freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyordu, klasik 2 yıllık şampiyonluk sonrası döngümüze girmiş durumdaydık ki aynısını bjk de yaşadı, oyunculardaki doymuşluk, ufak da olsa yaşanan problemlerin teknik ekiple oyuncular arasında büyük sorunlara yol açmaya başlaması bu değişimi zorunlu hale getirdi. bununla birlikte apokerim gibi facia bir sezon geçireceği açıkça belli olan bazı futbolculara güvenilmemesi gerektiğini acı da olsa sezon başında anladık. Ki köhn gibi oldukça vasat bir bekle sezona başlamayı düşünüyorlarfı ki bu da güzel oldu, açıkçası hermoso ve jacobs mükemmel değişim oldu, şimdi bizde olmayan hızlı birebiri güçlü bir kanat ile sükseli olmasa da iki yönlü drinplinkci dinamik bir orta daha alırsak bence güzel toparlamış olacağız

Orta saha gelmeden bu takım düzelmez renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm madem parasının bir miktarını verecektik kazandığının vergisini verip ingiltereye postalasaydınız herif seneye gelecek ya, yada beğenmediler oynatmadılar götüne girecek ya.

Allahın akılsız çomarları

Orta saha gelmeden bu takım düzelmez renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle bizde olmayan orta saha alacağız deyip Kerem demirbay tarzı sara yı almak inanılmaz gereksiz oldu, bize en acilinden sırtı dönük top alabilen driplinkçi, hızlı bir orta saha lazımdı, adanaki maestronun bir gömlek üstü orta saha bize yeterdi ki bundan 100 tane felan bulursun

Sanmıyorum hocam. Ön liberö alacağımız haberini pek görmedim, hocanın açıklamaları bu yöndeydi zaten. Hermoso ve İsmail dışında ismi çıkan tüm isimler 10 numara ve kanat. Tahminim arias+yusuf yazıcı alıp kapatacaklar dönemi
Yazıcı başka bir avrupa takımıyla aniliyordu. Bugün son belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt