Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasim fizik dedigin sey kosmak mucadele etmek degil mi maci kazanmak istemek degil mi
O gun kosmadim istemedik mac baslamadan kazandigimizi dusunduk

Sonucta fiziktir ama fizigi belirleyen seylerde
vardir istek mucadele hirs kosmak

Adamlar bizden cok istedi cok kostu cok mucadele etti
Ağa sende kosmayan 4 oyuncu vardı. İcardi mertens ziyech. Demirbayda 1 devrelik oyuncu Kerem boşa koşuyor zaten. 10 kişiye hicbirsey yapamadık biz 8 kişi gibiydik

Son düzenleme:
Ya hocam, kosamadik işte, istemediler mı sanıyorsun ? Beşiktaş maçında istemedik min? Adamlar sinek gibi ezdi bizi, istersen dünyanın en motive topçusu ol fark etmez
Besiktas maci ayri birsey besiktas bizden hazir takimdi istedilk ama kosamadik

Evet fener macinda istemedik
Hic hali sahada top oynamadin mi senin takimin superdir karsiya dandik birileri gelir nasilsa ben bunlari yenerim dersin adamlar gelir icinden gecer

Amator profosyenel bir macta lakayit takilirsan istemezsen kazanamazsin kosamazsin mucadele dahi edemezsin rakip 30 dakka seni silip supurdumu geride donemezsin istesende yapamazsin furtbolun yarisi fizik bir kismi taktikse bir kismida ciddiyet ve mativasyondur

Gecen seneki fener takimi bizi ezecek olsa kadikoyde de ezerdi ezemedi cunku o maci iki takimda cok buyuk ciddiyetle oynadi

Hermosa jacops tamam da orta saha? Te Allahım

Hermoso baya agir kalir sol bek olarak
Bu oyuncuyu alici gozuyle izlemedigim icin hiz olayinda fm statlarina referans olarak bakiyorum :

1725025823557.png

Hermoso'nun sol bek olarak Jacobs'tan daha iyi değerleri var ( Dribling disinda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt