- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.143
- 5.338
Torreira fiorentinaya satılıp iyi bi 6 no alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Mou tarafına geçmedin mi, napcan Galatasarayın transferleriniHermosa jacops tamam da orta saha? Te Allahım
Sara-Torreira olmaz, 3lü orta saha sartsara-torreira var bir de otavio çaktık mı tamamdır
Taginizda bir yanlışlık var Arda BeyHermosa jacops tamam da orta saha? Te Allahım
olurSara-Torreira olmaz, 3lü orta saha sart
İlk defa mı yapıyor renktaşo dahada kötü
o zaman oynatamayacağın adama niye onay versin derler adama
Ve bu sekiz macta kim hangi oyuncusunu birakacak onu gorecegiz uefa donusu deplasmanlarda genis kadrosu olan 3 puani alacak fred bu sene daha cok sakatlanirUefa grubumuz cidden kolay. Sahamizda tottenham yenersek lider oluruz o grupta. Fener ve besiktasin grubunda denk takım çok. Kanat ve orta almak lazim. Okan buruk kötü şu an, eleştiriyoruz ama önceki seneler de sezon başında kötü başladık, toparlayacaktir. Hemen sezon bitti kafasında olmamak lazım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aliturap, efe, metehan falan boşuna her maça götürüyor çocuklara 5 dakika bile şans vermiyor zaten..ziya kalıyor
![]()
Torreira gitmedigi zaman oyun düzelmez
Like attim bunu gördüm like i geri cekdimHermoso ağır bir adam değil ama taş gibi sol stoperi sol bekte harcamanın manası yok. Jakobs tutmazsa Berkan oynar sol bekte
En yakın örnek olsun diye diyorum, Totte maçında çok yumuşak kalacaklar sanki
Gördük yb maclarinda
Like attim bunu gördüm like i geri cekdim