Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🎙️ @ertansuzgun: "Pisa, Morutan'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. Satın alma opsiyonu 2.5 milyon Euro."

CANLI | ytbe.one/bpt6a5MBsUk

Ertan Süzgün: "İspanya'dan Nelsson'a teklif yapıldı Galatasaray reddetti."

Yahu nasil gececek adamin atletizminden eser yoktu. Bence psikolojik olarak zayif adam. Bu is bir butun. Florya da kimse ile kimyasi uymadi. Uyum icin caba yerine kolayi secti. Beni anlamiyorlar hesabi. Manchester macini ingiktere de canli izledim bir halt oynamadi. Bir trabzon maci. Yeterince sans da aldi ve bu adam 31 yasinda.
Aç bak verilere kimmiş bire bir metriklerinde zirvede olan, psikolojik olarak zayıf olsa Okan’a saldırırdı çoktan, uğradığı mobbingin haddi hesabı yok. 10 sene EPLde big six sonrasındaki en iyi kanat görülen adamı boktan sistemimizde çöp yaptık bir.

Her şeye el kol yaptı diye boş algı çoğu mevzu. Manu maçında Dalot’a kart aldırması ve attığı gol kafi, o olmasa çoktan bitmişti o maç.

Görücez şimdi yerine gelenlerin United gibi deplasmanlarda napacağını.

Ayrıca defans oyuncularımız rakipleri hep bire bir savunmak zorunda ama hücum oyuncularımız rakiple hiç teke tek kalamıyor.

Bana bu sistemin faydasını açıklayacak bir babayiğit var mı
yönetim ve okan'ın devam edeceğini kabul edersek gündemdeki transferlerle takım adam olur mu üstat ?

Ertan Süzgün: "Cicaldau, Petrolul'e satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık gitti. Morutan, Pisa'ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak gitti. Opsiyonu bedeli 2.5 milyon Euro. Zaha, Lyon'a kiralandı. 3 milyon Euro kiralama bedeli alınacak. Maaşının büyük kısmını Galatasaray ödeyecek."

Bire birde adam geçme metriklerinde ligin lideri Zahaydı geçen sene kanat oyuncuları arasında. Sallamaya son verelim.

Algıyı geçemediği pozisyonlar üzerinden yaparsan öyle bilinir ayrıca öyle bire bir bırakacak setler falan da yapmadın.
Anlamıyorlar işte anlayabilseler. Laurente falan peşinde koşmazlardı. Bunlar her gelen yeni transferi über zanneden isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt