Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CANLI | ytbe.one/bpt6a5MBsUkBu sene bremenciyiz"Derrick Köhn’ün transferinde Werder Bremen, küme düşmezse satın alma opsiyonu zorunlu olacak."[@ertansuzgun]
Bire birde adam geçme metriklerinde ligin lideri Zahaydı geçen sene kanat oyuncuları arasında. Sallamaya son verelim.
Algıyı geçemediği pozisyonlar üzerinden yaparsan öyle bilinir ayrıca öyle bire bir bırakacak setler falan da yapmadın.
Zaha'da 1 varsa suç Okan'da bin var 1000Senin yaptigin herseyden baskalari mi sorumlu? Oyle olursa sonun Zaha gibi olur sonra bak
Aç bak verilere kimmiş bire bir metriklerinde zirvede olan, psikolojik olarak zayıf olsa Okan’a saldırırdı çoktan, uğradığı mobbingin haddi hesabı yok. 10 sene EPLde big six sonrasındaki en iyi kanat görülen adamı boktan sistemimizde çöp yaptık bir.Yahu nasil gececek adamin atletizminden eser yoktu. Bence psikolojik olarak zayif adam. Bu is bir butun. Florya da kimse ile kimyasi uymadi. Uyum icin caba yerine kolayi secti. Beni anlamiyorlar hesabi. Manchester macini ingiktere de canli izledim bir halt oynamadi. Bir trabzon maci. Yeterince sans da aldi ve bu adam 31 yasinda.
Kerem bırakmaz attırmazLauriente frikik de atıyor galiba olumlu bir özellik.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetim ve okan'ın devam edeceğini kabul edersek gündemdeki transferlerle takım adam olur mu üstat ?Ayrıca defans oyuncularımız rakipleri hep bire bir savunmak zorunda ama hücum oyuncularımız rakiple hiç teke tek kalamıyor.
Bana bu sistemin faydasını açıklayacak bir babayiğit var mı
TM 1.71 diyor da Hem SoFIFA hem Google hem de FM Inside 1.77 / 79kg girmişUlan bu loriente 1,70 mis, abv
Hermoso ne ara 6 no oldu rtasAnladığım kadro böyle bir şey olacak.
Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacobs
Hermoso - Torreira
Barış - Sara - Lauriente
Icardi
Açıklamada şartlı opsiyon demiyordu o yüzden pek emin olamadım. Böyle olması daha mantıklı tabi."Derrick Köhn’ün transferinde Werder Bremen, küme düşmezse satın alma opsiyonu zorunlu olacak."[@ertansuzgun]
Anlamıyorlar işte anlayabilseler. Laurente falan peşinde koşmazlardı. Bunlar her gelen yeni transferi über zanneden isimler.Bire birde adam geçme metriklerinde ligin lideri Zahaydı geçen sene kanat oyuncuları arasında. Sallamaya son verelim.
Algıyı geçemediği pozisyonlar üzerinden yaparsan öyle bilinir ayrıca öyle bire bir bırakacak setler falan da yapmadın.