Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Cicaldau, Petrolul'e satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık gitti. Morutan, Pisa'ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak gitti. Opsiyonu bedeli 2.5 milyon Euro. Zaha, Lyon'a kiralandı. 3 milyon Euro kiralama bedeli alınacak. Maaşının büyük kısmını Galatasaray ödeyecek."
Baba bi maas zahanin ki ya

Pl disinda bir de araplar verir

Zaha ziyech ve tete firsat transferleri ya tutarsa diye alinan adamlar. Sistem bazli oyuncu bazli bilemem ama netice olarak tutmadi. Hamburgerci dombelede oyle. Bunlarin hepsi transfer ekibine yazar hoca erden hepsi dahil.

Tabi bunlarin yaninda tutanlarda var. İcardi, mertens, torreira, apo, rashica.

Bunlarin uzerine alt yapiya gonderilen boeu ve barista eklendi yeni transfer diye. Bunlarda ayni ekibe yazar.

Ertan: “Fenerbahçe’de bazı oyuncular sıkıntı yaratıyor.”

İlk 11'i baştan aşağı 2 günde değiştirsek bile top Okan Buruk'un ellerinde. İnadını bırakır, sahada eldeki malzemeden gerçekten iyi bir şeyler çıkartırım diye çabalarsa kıpırdanma olur, ivmeleniriz ama mevcut sistemsizlik sisteminde kimi alırsak alalım her geleni 3 gün sonra nasıl göndeririz diye sorup otururuz.

1725032247792.png

adamın kariyerinde 6 numara oynamışlığı yok bu 6 oynayabilir diyor yemin ediyorum futbol cahili bu ertan gibiler

Düşük iq'lu kanat oyuncularından gına geldi. Kanat oyuncusu almayın şu takıma.

Daha dinamik adamdır belki işte defans falan yapar öyle olunca da yorulur ilerdeki performansı azalır. 433 kanadı gibi o adam da.

Farketmez ya alınsın umarım, ben Zaha’nın özellikle muazzam bitiriciliğinin dahi ligde çok iş yapacağını düşünüyordum.

Yerine iki çalım atacak bal yapmayan arılar gelip skor üretilemeyecekse o bile her şeyi yanlış hale getirecek.
Aynı şekilde düşünüyoruz. Bence Okan'ı gönderip yeni hocayla ZAHA'yı partlatmak daha mantıklı. Yeni bir maliyete Okan dümendeyken girmeyi doğru bulmuyorum.

Ayrıca defans oyuncularımız rakipleri hep bire bir savunmak zorunda ama hücum oyuncularımız rakiple hiç teke tek kalamıyor.

Bana bu sistemin faydasını açıklayacak bir babayiğit var mı
Dönen topları toplayamamak, bunun devamında ekstra patlayıcı koşular yapmak zorunda kalmak, bunun devamında fiziksel düşüş. Takımın sorunu bu ama gelen isim oyun kurucu Sara. Kerem ve Barış'a çok güveniyor ama savunma konusunda Ziyech kadar tembel ikisi de.

3'lü savunmaya dönmek zorunda çünkü sayısal üstünlüğü başka türlü alamaz rakip sahada. Bekler daha önde oynamak zorunda. Mevcut düzende giden dönemiyor çünkü kademeler Allaha emanet.

Ertan Süzgün: "Cicaldau, Petrolul'e satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık gitti. Morutan, Pisa'ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak gitti. Opsiyonu bedeli 2.5 milyon Euro. Zaha, Lyon'a kiralandı. 3 milyon Euro kiralama bedeli alınacak. Maaşının büyük kısmını Galatasaray ödeyecek."
Zaha'da 3 kiralık alıp maaşının 5 milyonunu biz ödeyeceğiz herhalde. Bu şekilde ise Zaha'nın 8 milyon olan maaşının 6 milyonluk kısmını Lyon ödemiş olacak 3 kira bedeli+ 3 maaş olarak.

Aynı şekilde düşünüyoruz. Bence Okan'ı gönderip yeni hocayla ZAHA'yı partlatmak daha mantıklı. Yeni bir maliyete Okan dümendeyken girmeyi doğru bulmuyorum.
Okan’ın değişeceğini düşünmüyorum ama gitsin ya da kalsın da demiyorum artık.

Şu 12 kişi mi oynayacağız açıklaması bende ipleri kopardı ne Mertensmiş ya keşke hiç almasaydık, o rolde oyuncu olmadan futbol oynanmaz kafasında adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt