- 23 Temmuz 2011
- 75.580
- 51.105
- 4.693
Durmaz Muratla ikna ederler birbirleriniBelki de Rabiot'un annesi Zlatan'ı ikna edememiştir. Bu açıdan da bakmak gerek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durmaz Muratla ikna ederler birbirleriniBelki de Rabiot'un annesi Zlatan'ı ikna edememiştir. Bu açıdan da bakmak gerek![]()
İbram ile görüşürken bu fotoyu attığı rivayet ediliyor kralınİbrahimovicin ikna edemedigi bi kadini Dursun mu ikna edecek yaw
@Murat Durmaz telegramdan cik rabyonun anasinin yanina git hemen
@Murat Durmaz Rabiotun anasını ikna etmek için bu imaja bürünmelidirİbrahimovicin ikna edemedigi bi kadini Dursun mu ikna edecek yaw
@Murat Durmaz telegramdan cik rabyonun anasinin yanina git hemen
oyuncu hakkında ne düşünürsün üstadımsassuolo'dur tahminim. ki, son 2 gundur bu konuya deginiyordum.
degilse,tarafima surpriz olur. kendisi oldugunu varsayip, *transfer konusu ozelinde *kendisine dair hatirladiklarim ;
temmuz boyunca *fb , lazio ve marsilya bayagi ilgiliydi (italyan kaynak)
*oyuncuya senelik 2 m $ maas teklif edilmisti .
lazio nun teklif senelik 1,5 ,,,, marsilya nin teklif miktarina vakif degilim.
bu denklem de sassu nun istedigi bonservis $ 15 ~ 20 idi ,
fb masadan kalkmayi tercih etmis. alt teklif 15 'i bile fazla bulmuslar.
yerli pazari takip etmedigimden tarihe tam emin degilim.*yanilmiyorsam temmuz ortalarinda maximin'e gitmisler akabinde .
akabindeki agustos ici lazio tekrar 10 $ arti bonuslarla kapi calmasina ragmen red yaniti almasiyla, guncel de teklifi yukseltirler mi bu da muamma. lotito teklif sonrasi rest'e rest demis olabilir.
~ marsilya, juve ve roma son *agustos ici kendisine ilgili olanlardi en son bildigim .
bizim ilgili olmamiz dolayli da ustte de dedigim gibi -son 2 gundur oyuncuya dair bir iki mesaj ekledim nacizane .
burada soru su ; biz maas ne veriyoruz kendisine.
kulubune de bonservis ne verecegiz . diger eklenen link haberindeki denildigi gibi bir rakam olursa israrla 15^20 nin *altina inmis sassuolo tarafi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Emre Bari , @V. Haydar Geven
saygi ve selamlar.
Muslera
Bissaka sançez hermoso jakobs
Mctominay guido rabiot
Otavio icardi sterling
Muslera
Bissaka sançez hermoso jakobs
Mctominay guido rabiot
Otavio icardi sterling

Kuranyi hala oynuyor ya Farfan'nın akıbetini bilmiyorum.Farfan bıraktı mı futbolu?
kim bu Rıfkı FC?
Antrenmanda yakup :Ben de oyle diyordum ama 1,84 luk Jakobs i almis. Belki kafa calismaya baslamistir artik.
sparta prag ondan önceydi1 ay içinde iki bek oyuncusuna 20 milyon euro verdik. inanılmaz ya ona rağmen young boysa sparta praga eziliyoruz
adam 5.5 maaşa anlaşamamış ne inatçı bi annesi var bunun bizde kaça okey diyececekki minimum yıllık maliyeti 12 13 olur gibiRabiot işi Avrupa kapanırsa sanki ucuz yollu olabilir fener orta saha aldı beşiktaş daha o kadar açılamaz.