Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29 yaşındaki serbest oyuncu Hermoso bu tarihe kadar neden bi yere gitmemiş anlamadım. O yüzden benim neznimde soru işaretli bir transfer
İstediği parayı vermedi görüştüğü kulüplerin hiçbirisi. Araplardan da transferine onay çıkmayınca alabileceği en iyi kontratı kovalıyor şu an

Taktiğindeki en önemli oyuncu Mertens’in artık 37 yaşında olduğunu unutup da oraya bir transfer düşünmemek de şu ana kadar yapılan bir çok hatadan birisi

Yapamaz ki, çünkü bats alındı, icardiyi oyundan çıkarmaya yemiyor, ee ne oldu ? Bats mertensin yedeği oldu. Şimdi bir 10 alsa bats ve mertens kulübeye gidecek, biri hiç süre almayacak hatta

hermoso transferinde juan mata devreye girdi ve bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu!

Rudy Galetti
@RudyGaletti
🚨🤝 #Galatasaray are closing in on #Hermoso deal.

🗣️Just last details under discussion with the 🇪🇦 CB, who will arrive in 🇹🇷 as a free agent.

👌 Despite the interest of many clubs, Mario was convinced by the project and the offer put on the table by the 🟡🔴. #DeadlineDay

söyle bisey buldum

rabyo 3 aydır kulüp bulamadığına göre paragözün allahı bi herif
böyle adamlar almamalı

hermoso transferinde juan mata devreye girdi ve bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu!
Riera’nın da hakkını yemeyelim “Galatasaray mı? Orası gidebileceğin en iyi kulüplerden birisi ve inanılmaz bir taraftar desteği var. Bu senin için doğru bir seçenek olur” diyerek bu transfere olumlu referans olmadı mı?

Hollanda da transfer sezonu 2 Eylül'de bitiyor. Ziyech yarınki maçtan sonra Ajax yapabilir.

Rudy Galetti
@RudyGaletti
🚨🤝 #Galatasaray are closing in on #Hermoso deal.

🗣️Just last details under discussion with the 🇪🇦 CB, who will arrive in 🇹🇷 as a free agent.

👌 Despite the interest of many clubs, Mario was convinced by the project and the offer put on the table by the 🟡🔴. #DeadlineDay

söyle bisey buldum
Bu herifi geçelim.

Söylediği 10 kelimenin dokuzu yalan biri şüpheli.

Son düzenleme:
Sancho tam Uruk hocanın yok yere kulübeye hapsedeceği topçu

Ayrıca Keremperestler de ağbi Kero varken gidip bitik sönük yıldız Sancho aldınız o yüzden çocuğun mental dağıldı fln diye ağlama fırsatı bulacaktır

Yönetim bu fırsatı kaçırmaz Sancho için tüm şartları zorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt