- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Okan puruk:laurente hiç hazır gelmedi. 2 ay sonra 11 oynatacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca o kadar bariz kanatlar istiyor ki bu adama nasıl zaha ziyech aldılar anlamıyorum adamın istediği kanatların hepsi dinamik rashicadan beri böyle.
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem var diye oyuncu almayalım mi yavkerem gitmeyecekse zaten gerzekçe bi hamle olur
Takımda kanat kalmadı yav.kerem gitmeyecekse zaten gerzekçe bi hamle olur
Bu gelince buna söversiniz okanın prensi diye. Eşekten inip eşeğe binmek huyumuz bizimKeremin oynar yine rahat ol.
Şimdi Lauriente gerçekten Sallai'nin iki katı para gömülecek bir kanat oyuncusu mu
Ya da gözden çıkarılmış birini kiralayamaz mıyız Sulemana veya Nelson gibi
@Emre Zeytinli nerelerdesin ?
kerem'le aynı tip herif. alıp nabacan kerem'i 10 mu oynatacan, yedek mi oturtacan. giderse mantıklı, maliyetini de karşılar zaten, yoksa krunic kadar bile registası olmayan takıma fazla lüks.Kerem var diye oyuncu almayalım mi yav
Çok haklısın , zaha transferi ile gerçekten çok büyük hata yaptık bütün dengeyi bozduk keşke onay vermeseydi gidip rashicayı alsaydık tonla para vermemiş olurduk sağlık olsun artık umarım ders almıştır herkesAdama aldılar derken.
Okanın kaç tane röportajı var bu oyuncuları ben istedim diye.
Doğru düzgün analiz etmeden istemiş demek ki. Her zamanki gibi.
Takımda kanat kalmadı yav.
İzlensin diye diyorlar.Hermoso yatmış haluklara göre. Pürüz mu var dediğine göre sorun var.
Ben kereme asla dayanamamkerem-barış'tan giden var mı takip etmedim. ikisi de kalacaksa gerek yok