Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiç geleceğine inanmadığım için üzülmedim

Hermoso olmuyosa acil Rabiot'u alın hazır adam ortada kalmış biri devreye girmeden bitirin

Adamın son dakikaya kadar bizi beklettiği aşikardı. İstediği teklifi aldığı an engeli basacak bize.

Sezon başlamadan hazırlık kampında bitmişti an itibarıyla noktayı koyarız mental açıdan bile toparlanamıyoruz.

Şimdi Strazburg-Lyon maçı var, Gele Deue'yi izliyorum da iyi ki almamışız diyorum. Adam bek felan değil, stoper oynuyor, çok da ağır. Kaan Ayhan'ın genci bildiğin. Savunmaları da delik deşik zaten, 3-1 öndeyken Strasbourg 10 dakikada 4-3 geriye düştü. Jelert her türlü iyiymiş, sağlam bir bombadan dönmüşüz.Adamlar proje takımı imiş, 23 yaş üatü oyuncu yok, o yüzden gitmiş zaten. Şansımıza olmuş.
Yok hocam o kadar da değil yav.
Herifi bek oynatmıyor olmaları kendi mallılar ve burada da aynı zamanda defansif yönü yüksek bir bek olarak oynatılabilirmiş diyorsun. Bizim de aradığımız defansif bir bekti aslında.
6 milyona bunu almak yerine 9 milyona çubuk kraker aldık.

Roma, Mario Hermoso üzerinde güçlü bir baskı altında. İspanyol defans oyuncusu Galatasaray'dan bir adım uzaktaydı, ancak Roma’ya transferi fikrini değiştirebilir. (Di Marzio)

2-3 kolpa saldılar gündem soğudu, ertesi gün yine transferler iptal. Ulan kurnaz dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt