Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.761
- 15.444
- 2.323
Onu Okan hoca bile yapamıyorIdeal kadro yapamiyom, sonumuz kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Okan hoca bile yapamıyorIdeal kadro yapamiyom, sonumuz kötü
Japonum.Kimlerdensin Celal
100% dogrudur. isimiz cok zor.Bitti bile gece 12 de. Ama free futbolcuları alabiliyor dediler nekadar doğru bilmem
Bana herşey Ceyhun Gülselamı hatırlatıyorCavanda transferini hatırlatan bir hamle olur.
Jose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Bu sene sacimiz dökülmezse kel kalmam artik100% dogrudur. isimiz cok zor.
Ben de Crisle anlaştığımız zaman videoları üzerinden eleştirmiştim. Kuş dediler :/İlk mycmdi Cris
Hermosoyu 6 da da düşünüyormuş hocamizAllahın aşkına stoper falan istemiyorum şu takıma adam akıllı 6 numara alın birtanede kanat şu cakopmu neyse oda gelsin bitsin şu çile
Minik kuşum benimBen de Crisle anlaştığımız zaman videoları üzerinden eleştirmiştim. Kuş dediler :/
Seninle ugrasamayiz suan, sanada sira gelecek az bekle, rtas sil harbi sövecemJose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor
Ben boydan girmiştim yönetime, birisiBen de Crisle anlaştığımız zaman videoları üzerinden eleştirmiştim. Kuş dediler :/
İçimize kuş sızmış. Helal olsun..Ben de Crisle anlaştığımız zaman videoları üzerinden eleştirmiştim. Kuş dediler :/