Batuhan Hatipoğlu
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2017
- 4.235
- 3.331
- 1.253
Paris FC deyken ilgilenmistik alamamistik o zaman wonderkid olma yolundaydı ve forvet oynuyordu
Aynen hatirliyorum o zamani, gelse hayir demem, ben begeniyorum silasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paris FC deyken ilgilenmistik alamamistik o zaman wonderkid olma yolundaydı ve forvet oynuyordu
Benim o zamanlar ağzımın suyu akıyordu aygir gibi herifti ama bunun pasaport sıkıntısı vardi bir ara ismi bile yalan çıkmıştı sanki. Son 2 senedir takip etmedim düşüşte mi hala aygir gibi miAynen hatirliyorum o zamani, gelse hayir demem, ben begeniyorum silasi
Salim RT atmış.
Eee sozlesmede nasil anlastiniz? Anlat hele renkdash? Zorlu mu gecti anlasma sureciO da forumdaki renkdashlarıma gelsin
Hizmette sınır yok
KAP'a maasini söylemek zorunda değilsin ki o TFF ile aranda olan mevzubizim kap açıklamalarında falan bi işkilleniyordum 2 sezondur ve artık netim
açıklamalar tam olarak yapılmıyor @Uğur İz
zahada maaşının kim ödeyeceği yazılmamış ama kapa baksan 3 milyon kiralama aldık maaşı da lyon ödüyor gibi görünüyor
Hedef yimbeşumarım küllerimizden doğduğumuz, fb ve bjk'in geriye gittiği ve 25. şamp.luğu kazandığımız bir yıl olur.
KaçmışHüseyin Yücel de Chamberlein'a verilen gerçek ücreti ağzından kaçırmış. Kap'taki açıklamalarda doğru yazan tek şey alışveriş yapılan kulübün adı.
umarım küllerimizden doğduğumuz, fb ve bjk'in geriye gittiği ve 25. şamp.luğu kazandığımız bir yıl olur.
Foruma üyeler herhaldeYarın Hermoso KAP gelsin adamı hasta etmeyin! @Cenk Ergun @İbrahim Hatipoğlu