Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz sabir üstadtransfer yok herhalde
Hermosoyu kaptırırsak burayı yangına çeviririmbiraz sabir üstad
2 güne stoper kanat bek gelecek
Bir de orta saha bakiliyor firsat transferi
Kaptirmayiz sanirim üstad yaHermosoyu kaptırırsak burayı yangına çeviririm
isim verebilir misiniz Haluk Bey?biraz sabir üstad
2 güne stoper kanat bek gelecek
Bir de orta saha bakiliyor firsat transferi
İsim rolü @Murat Durmaz ’daisim verebilir misiniz Haluk Bey?
Fabrizio Romano yazdıysa kaptırdık Hermoso'yu biz kanksHermosoyu kaptırırsak burayı yangına çeviririm
DICKS GS DEAbi murat durmaz durduk yere ortaya isim atip heyecanlandiriyor diks hiçbir yerde geçmemiş
Kötü hislere sahibim…Kaptirmayiz sanirim üstad ya
Onu goze alamaz yonetim diye umuyorum
Onun ben taFabrizio Romano yazdıysa kaptırdık Hermoso'yu biz kanksO adam bizle ilgili iyi 1 haber girmedi
![]()
Forumda yönetimden birileri var .Menejerlerde olabilir.Geçen senelerde ismi hiç geçmeyen toreira adını ortaya atmışlardı.Ondan önce Seri ismi geçti hiçbiryerde yokken sonra birden transfer oldu bunlar.Murat mı bilmem tabi deAbi murat durmaz durduk yere ortaya isim atip heyecanlandiriyor diks hiçbir yerde geçmemiş
Gökhan bak abi şimdi biz isim veriyoruz başka takımlar da talip oluyo sonra bilgiyi aldığımız yönetimdekilerden trip yiyoruz.Anlaşma olmadan isim vermeyecem.Mehmet sen de şu yorumları getir kardeşimİsim rolü @Murat Durmaz ’da
Murat Durmaz twitterdaki Sabun Yağızcıoğlu hesabının sahibidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahmin var mi üstad senin tahminler tutar geneldeYav isim düşse düşmese ne olur avrupada transfer kapandı tezgahta kalan mallar belli seçip alıcaz birkaçtane işte