Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetimi içten içe sıçmanın nasıl olduğunun örneğini cümle aleme koca camiayı rezil ederek gösteriyor. Bravo

Jakobs ve Hermeso'nun takıma katılması halinde ideal geri 4 lümüz berkan-nelsson-apokerim-jelert olur diye tweet vardı. Komik yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Maksat haber olsun. Roma'nın Hermoso'nun istediği parayı vereceğini düşünmüyorum ama Al İttihad haberi doğruysa sanki oraya çift haneli bir maaşa gider gibi geliyor bana.

Musterih olun Jakobs havaalani yolunda
Hermosa kendine ev bakiyor
Lauriente Keremi arayip cekil kenara mekanin sahibi geldi demis
Rabiotun anasi Wanda Narayi arayip bilgi almis ikna olmus

Son durum budur avrupa korksun bizden

Fabrizio here we go demiş ama siz gazete küpurune inanıyorsunuz he
Fabrizionun here we go dedigi hic bir transfer yatmadi yatmaz islak imza atildiktan sonra menajerden bilgiyi alip konusuyor

Resmi aciklama oyuncu geldikten sonra yapiliyor
Jakobs artik bizim oyuncu kabullenin

Ben kendimi alistirdim nescafeyi biraktim bile

Durduk yere Nelson’u kesmelerinin tek nedeni sanırım bu bütçeleri Nelsonnu satarak çıkartıyoruz. Geçen teklif gelmişti. Galiba tahta bir tek Hollanda’da açık.

En geç 1 ay sonra olmayacak birinin olmayan oyun sistemine (?) oyuncu alıp sonra da göndermek için 40 takla atmanın manası yok. İnşallah Hermoso da Jacobs da olmaz. Biri kronik sakat, diğerine de stoper herife 5 milyon maaş verecek kulüp değiliz biz.

Chelsea'de 120 tane filan tane oyuncu var, gitsinler kiralasınlar 1 yıllık. Zaten şampiyon olamayacağız da, bari AL'de 2000 kişilik stadı olan köy takımlarına karşı yenilip rezil olmayalım.

Teklifimizin ne kadar iyi oldugunu göstermeye basliyorlarsa, herif herhalde Roma'ya daha yakin... Sonunda her istedigini kabul etti Galatasaray, ama oyuncu Avrupa'da kalmaktan yana kaldi haberi düser bir kac gün icinde.

İsmail Jakops u almayız umarım yatar o transfer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur’u yaptığı bazı transferler üzerinden zoraki eleştirmeye çalışanlar var

Ama Florya’nın düzeni, kulübün birliği beraberliği, Galatasaray’ın haklarının korunması, vizyonu, kabiliyeti ve çalışkanlığı söz konusu olduğunda şu anki yönetim kurulunun hepsini toplasan bir tane Erden Timur etmez.

Ayrıca Erden Timur’un aldığı Icardi, Torreira, Mertens gibi adamlar olmasa bu takımla 2 sene üst üste şampiyonluğu ve geçen seneki Şampiyonlar Ligini de zor görürdük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt