Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.984
- 16.984
- 1.148
Roma Kone yi 18+2 almis, ayni Sara ya verdimiz para, demek ki isteseydik alabilirdik, abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma Kone yi 18+2 almis, ayni Sara ya verdimiz para, demek ki isteseydik alabilirdik, abv
Nerede o akılChelsea en rahat seçenek adamların fazlalık yada ayrılmasına ses etmeyecekleri Chilwell - Chukwuemeka - Angelo kirala bu 3'lüyü hiç uğraşma.
Hocam oradaki amaç olumsuz haber süper mantığıyla hucum haydi bir şey bulalim hareketi ondan. Ancak ben jacops 10 bonservise karşıyım umarım zorunlu olmazFabrizionun here we go dedigi hic bir transfer yatmadi yatmaz islak imza atildiktan sonra menajerden bilgiyi alip konusuyor
Resmi aciklama oyuncu geldikten sonra yapiliyor
Jakobs artik bizim oyuncu kabullenin
Ben kendimi alistirdim nescafeyi biraktim bile
Chelsea en rahat seçenek adamların fazlalık yada ayrılmasına ses etmeyecekleri Chilwell - Chukwuemeka - Angelo kirala bu 3'lüyü hiç uğraşma.
Basketbolda da futbolda da marka olduğunu gösterdi yaptığı şey liderlik ve iyi niyet bu kadar . Başkanımız doğuştan başkan özellikli erden baskanimErden ağabey için transfer eleştirileri normal fakat adamın herhangi bir futbol geçmişi yok iki sene önce inşaat işiyle uğraşan adamı gel Florya'nın başında dur diye göreve getirdiler her şeyin dört dörtlük olmaması gayet normal. Bir gün başkan olur karar veren durumuna gelirse her branşta işi profesyonellere emanet edeceğine inanıyorum ki bunu erkek basketbolla ilgilendiği sene gördük zaten.
@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Hakan'ımla ve Kemal'imle Discord'ta yaptığımız Konferans yayınında transferleri konuştuk.Bu 2li Bild kaymaklı 1 haber öğrenmişler.President Dursun'un Roma'nın Hermoso'yla olan ilgisi sonrası Hummels ile görüşmeleri başlatın dediklerini ve daha sonrasında ise kulübün yetkili kişilerinin Hummelsle görüştüklerini söylediler.Hermoso olmazsa alternatifi Hummelsmiş arkadaşlar yav![]()