Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Hakan'ımla ve Kemal'imle Discord'ta yaptığımız Konferans yayınında transferleri konuştuk.Bu 2li Bild kaymaklı 1 haber öğrenmişler.President Dursun'un Roma'nın Hermoso'yla olan ilgisi sonrası Hummels ile görüşmeleri başlatın dediklerini ve daha sonrasında ise kulübün yetkili kişilerinin Hummelsle görüştüklerini söylediler.Hermoso olmazsa alternatifi Hummelsmiş arkadaşlar yav :D
Cum saati gif*

Romanın teklifi bizim teklifin "neredeyse" yarısı deniyor.

Romanın çok yukarı çıkacağını sanmıyorum.

Bizim rakamların min %70-75 ini vermedikçe hermoso yarın iner İstanbula

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akşam olası bir mağlubiyet halinde bile hocayı ve yönetimi istifaya zorlayacak taraftar oluşumu göremiyorum maalesef

En fazla bir iki cılız ses yükselir belki ertesi güne unutulur yine başa sararız

Bu hoca ve yönetimi yiyemeyiz maalesef sabredeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizdeki kadro ve gene konusulan transferleri goz önüne aldığımızda Okan Hoca 3luye dönmek zorunda. Başka hiç bir plâna uymuyor bu kadro çünkü.

3lu ya defans blogu ya da ortasaha da uygulanmalı. 2sine de uygun bizim kadromuz.

Beğenmediğimiz o 2 kulübe bizde dönüştük. Bir takım taraftarlar 2 yıl üst üste lig şampiyonu olmuş hocayı, yönetimi eleştiriyorsunuz diyorlar. Hızla artan taraftar sayısı ve yükselen cehaletten kulüp olarak bizde payımızı aldık.

Ts banza’yı almış forvete.

Transfer işte böyle yapılır, 1 saat önce sosyal medyaya düşmüş şimdi anlaşıldı diye haber gördüm.

Davul zurnayla transfer yapıp milleti uyandıran sözde gs yöneticilerine bak bir de
Batshuayi nin yerine bunu isterdim, kaca aldilar?

Kaleci

Jelert Davinson Hermoso Jacobs

Torreira Rabiot (baska 8)

Rafa

Baris Icardi Kerem (sol kanat)

Bu kadroyu kurmak cok zor degildi.

Ben Jelerten halen umutluyum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt