Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.070
- 1.386
- 1.298
Tinere erişim kolay olmamalı artık.Hagi mi alex mi rafa silva mi tartisiyorlar ekşide bjkliler
Bu kadarı da fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tinere erişim kolay olmamalı artık.Hagi mi alex mi rafa silva mi tartisiyorlar ekşide bjkliler
Genc olanı da görüyoruzNe fatih hocasi arkadaslar adam 80 yasina gelmis salin artik
Doğru mu acaba
Ben de severim.Abartmayi seven bi insanim üstad
Doğru mu acaba
Haberleri takip edemedim; Marcos Lorente mi diye soracağım da korkuyorum.Admirim bu lorente iyi herif gibi
Sassuolodaki LaurienteHaberleri takip edemedim; Marcos Lorente mi diye soracağım da korkuyorum.
Bir topçu alınca ismi benzer 50 milyonluk topçuyu aldığımızı sanan fenomen hesap gibi olacağım muht
mendy çöpMendy ile takas için zorlasak keşke.
Bunların 6 no bulacağı falan yok,
Neye odaklanacağımı sana mı sorucam peace warKanat diye biliyorum demişim emin degilim zaten. Kanatta oynamış hem. Sakin ol transferlere odaklanalim
luirenteHaberleri takip edemedim; Marcos Lorente mi diye soracağım da korkuyorum.
Bir topçu alınca ismi benzer 50 milyonluk topçuyu aldığımızı sanan fenomen hesap gibi olacağım muht
Lorient’teyken izlediğimde dağınık bir kanattı diye hatırlıyorum ama İtalya’da hiç izlemedim sanırımSassuolodaki Lauriente
Makatoma ilginç bir isimJaponya liginde Hiroshima Tokyo macini izliyorum. Tanidik yuzler var
Hiroshima Td kral Skibbe. Hiroshima 3-1 önde. Hocam liderligi aldi. 3 golü de tolgay arslan atti
Tokyoda da makatomo var ama yedek :d
Jose Mourinho - Şenol Güneş ve İmparator Fatih Terim'in olduğu 1 Lig heaaaa![]()
Jose Mourinho - Şenol Güneş ve İmparator Fatih Terim'in olduğu 1 Lig heaaaa![]()
Ne fatih hocasi arkadaslar adam 80 yasina gelmis salin artik