Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cherki baya baya yeteneklidir tek sorun şu Okan hocanın sisteminde asla kanat oynayamaz on numara oynar bir ihtimal yani sistemimize çok uyan birisi değil kötü gözükebilir. Ama kesinlikle isterim bu transferi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dubois geçen sene devre arası yaptığından dolayı bu feshi ve zamanlamayı haketti
Taraftar fazla duygusal. Tüm parasını almıştır dubois. Oldu olacak jübile yapalim. Sezon başı hiç kampa alınmamalı idi geçen seneden ötürü.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Yıldızımızı görüp futbola ara vermeyi düşünüyorum yeter 14 şampiyonluğa canlı şahitlik ettim 88 den bu yana 1 tane maç kaçırmadım askerde bile radyodan maç dinledik kalbim ağrıdı artık bu camia hep kendi kendine çelme taktı, yine aynısı oldu yeminle yoruldum artık..

Şahsen transfer istemiyordum.Bu beceriksiz yönetim zaten yapamiyorda belliki en kisa zamanda hepsinden kurtuluruz umarim.Okan hocada daha ne transferi istiyor anlamadim.iki adama 30 verdiler daha ne verecekler transfer istiyorsa city ye hoca olsun.Sol beke felan gerek yok 15 tane herif oynatti oynatti gonderdi Hem almasak 10 kisimi cikcaz maclara koysun kadrodan birini aliyozda noluyo.Elimizde 150 tane kanat vardi Keremi var kalsin istiyormus oynat iste ne kanati.

Solbek-sol stoper- sağbek, sol açık, ortasaha- 10 numara lazım. Bu kadar transfer gereken bir takımın yapılanmasını yapanlara saygılarımı iletiyorum.

Yusuf Demir'in oynamaya niyeti yok. Şans verilmeyeceğini de biliyor. Geçen sezonu da bomboş geçirdi Basel'de. Oynamak isteyen bu takımdan kaçmak ister kalmak değil. Tıpkı Emin Bayram gibi.

Bal gibi kura çektik, şu herifi kovun da adam gibi bir hoca ile Avrupa'da birşeyler yapalım yoksa rfs mi ne oyun ismi olan takıma bile yenilecek bu

Onu aldık bunu aldık bir tane ıslak imza yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt