- 18 Temmuz 2009
- 82.017
- 239.575
- 5.263
Beni alıntılaman dışında mutsuz eden bir şey yok şu an, merak etme.Hep mutsuzsun ama ..ayrıca 7-8 transfer yapacağız.eminim!
Terim keşke gelse.avrupada başarılı oluruz o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni alıntılaman dışında mutsuz eden bir şey yok şu an, merak etme.Hep mutsuzsun ama ..ayrıca 7-8 transfer yapacağız.eminim!
Terim keşke gelse.avrupada başarılı oluruz o zaman
Ben de tersini yazayım.
Muslera, mertens, demirbay, boey yerine kim geldi?
Peki buraya kadarmış...yolun açık olsun.bitti hikayemiz.batmanla robindik,öldük.Beni alıntılaman dışında mutsuz eden bir şey yok şu an, merak etme.
Sence takar miyimkeremin geri gelmesi lazım garanti 10 gol 10 asist vaadediyor.
çok kırıcısın üzme sergioyu admir
Saneye yazik, orda nasil göstersin kendini.Jakobs-sallai-sane hücum hattı
Biz ne bekliyoruz beyim nelerle uğraşıyor.
Avrupada avuçlama ihtimalimiz bugün yine göze çarptı B planı yok bu takımın, Devre arası Don Carlo Ancelotti veya Sinyor Grande Terim gelecek gibime geliyor.bu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı
sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar
sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Alıştırdılar taraftarı, temmuz Ağustos ortası ve son haftalar transfer yaptıkları için, millet taksit taksit sipariş veriyor artık, oysa ki 1,5 senedir aynı ihtiyaç devam ediyorbu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı
sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar
sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Gerçekten değişik bir oyuncu mükemmel duran top kullanıp aynı ayağıyla bir o kadarda şut atamıyor çözemedim sarayıOyun kuruculuk ne yav dikine direkt oynayan takımsın sen diyagonal pas atan adam senin ihtiyacın geride
Takımın temel eksiği pasör inceci 8-10
Sen rakip yarı sahaya zaten kolay geliyorsun ama orada tıkanıyorsun ondan çoğu maçı duran topla açtın geçen sene.
Sara yapamıyor bunu. Geriden baskı kırmayı Lemina ile Torreira da yapıyor zaten.
Sara bizim için top maliyete geldi, saha katkısı bunun çok uzağında.
Norwich döneminde azımsanmayacak sayıda sağ ön de oynamış.Gerçekten değişik bir oyuncu mükemmel duran top kullanıp aynı ayağıyla bir o kadarda şut atamıyor çözemedim sarayı