Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de tersini yazayım.
Muslera, mertens, demirbay, boey yerine kim geldi?

tersini yazmadın başka bişey yazdın
ben zaten EXTRA adam yazılmasından bahsediyorum ihtiyaç liste E X T R A
ihtiyaçlarımız belli
habire şurayada adam lazım diye her biraz sıçtığımız maçtan sonra adam eklemeyelim diyorum
karşı çıkmak için cinslik yapmayalım bi de MUSLERA demişsin sanki kaleci lazım değil dedim. Ya sabır

bu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı

sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar

sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Avrupada avuçlama ihtimalimiz bugün yine göze çarptı B planı yok bu takımın, Devre arası Don Carlo Ancelotti veya Sinyor Grande Terim gelecek gibime geliyor.

okancilarin hosuna gitmeyecek ama okan bu kafayla devam ederse avrupa‘da rezil olmaya devam eder

sorunu oyuncularda sananlar var hala

tabiki transfere ihtiyacimiz var ama transfer yaptiktan sonra hersey düzelmeyecek

okan avrupa‘da antep, kayseri, konya gibi takimlara karsi oynamadigini anlamali

komple yari sahamiza gömülelim demiyorum tabi ama adam rakibe göre oyun plani, kompakt ve dengeli oyun nedir bilmiyor

neyse ligde osimhen, sane, yunus gibi oyuncularin bireysel aksiyonlariyla antalya‘yi falan ikina ikina yenip kendimizi avutmaya devam ederiz sikinti yok

kaleci
sol stoper
sağbek
10 no
6/8

eksikler bunler gideceklerden bağımsız!!!!

bunları göremiyorsan İstifa et okan efendi!!!

yok 40 yıl futbolun içindeymişde ondan iyimi bilecekmişiz

ulan güvenç kurtarda 69 yıldır futbolun içinde hepimiz futbolu ondan iyi biliyoruz işte!!!!

akıl tutuşması yine aynı cıvıklık

yeterrrrrr yine bir takımdsn 5 yiyincemi akıllanacaksın birader!!!!

artık cinnet geçireceğim

ben bu kadar cıvıklığa katlansmıyorum

bu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı

sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar

sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Alıştırdılar taraftarı, temmuz Ağustos ortası ve son haftalar transfer yaptıkları için, millet taksit taksit sipariş veriyor artık, oysa ki 1,5 senedir aynı ihtiyaç devam ediyor

Yahu arkadaş Okan buruğu çözemediniz mi daha 2-3 transfer dediyse 4-5 olur o iş orta saha düşünmüyoruz dediyse kesin orta saha alırız yazın kenarıya

burda bas bas bağırdık Sildillia 6mye Psvye gitti şimdi bir de kaleci almadan transfer yapmayacaksak kim bilir daha ne fırsatlar kaçacak

Bu arada guendouzi müthiş oyuncu keşke bizim olsa üçlü oynasak mesela lemina yı stopere çek merkeze guendozi Torreira orta sahası geçit vermez

Oyun kuruculuk ne yav dikine direkt oynayan takımsın sen diyagonal pas atan adam senin ihtiyacın geride

Takımın temel eksiği pasör inceci 8-10

Sen rakip yarı sahaya zaten kolay geliyorsun ama orada tıkanıyorsun ondan çoğu maçı duran topla açtın geçen sene.

Sara yapamıyor bunu. Geriden baskı kırmayı Lemina ile Torreira da yapıyor zaten.

Sara bizim için top maliyete geldi, saha katkısı bunun çok uzağında.
Gerçekten değişik bir oyuncu mükemmel duran top kullanıp aynı ayağıyla bir o kadarda şut atamıyor çözemedim sarayı

Gerçekten değişik bir oyuncu mükemmel duran top kullanıp aynı ayağıyla bir o kadarda şut atamıyor çözemedim sarayı
Norwich döneminde azımsanmayacak sayıda sağ ön de oynamış.

Bizde yeterince çalışmadığı çok belli, orada 1 m euro alıyordu burada bonussuz 2.75 alıyor, çocuğu falan da oldu rölantide takılıyor benim gördüğüm.

Şut atamaması, topla gidememesi vs hep fiziksel sorunlarıyla alakalı, en iyi yaptığı iş duran top da statik bir aksiyon zaten.

Yarın bireysel çalışmalara falan başladığını görmezsek 30 falan gördüğü an anında gönderilmeli. Yaşı da az değil.

Lassana diarra,manuel Fernandes'i şanlı formamız altında izlemek isterdim.

Bugünkü maç analizim: takıma sağlam bir sağ bek ve sığır press yapacak 10 numara lazım. Orta saha kurgusunda lemina orta sahayı yedekleyecek ve 60 dan sonra oyunda olacak. Elliott işi noldu bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt