Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gxawp_CXYAEdZiW.webp

Şuna da yüklenmek lazım, kötü durumda ya. Bu yine aynı kişi galiba sorumlu olan, bu şahıs her geldiğinde böyle oluyor. Pro firmalar ile anlaşmamız lazım.

O zaman ben özür dilerim, çünkü burda bir kaç defa aynı tarzda muhabbet olunca ister istemez tepki veriyor insan. Hakkını helal et Salih olan Salih Salihoğlu
Salih olup olmadığıma ben karar veremem, iltifat olarak aldım kabul ettim. Helal olsun olmasına da bu kadar agresif tepkisel olmaz bu işler Abdullah. Önce yüzümüz gülecek ki yüzleri güldürebilelim. Salihler yüzlerinden belli olur. Yüzler önemli, sözler önemli.
Böylesine küçük latifelere alınganlık göstermeyelim lütfen. 😊

Bu fener medyası kendini akıllı sanıyor he. Adamlar teklif yapıyor, topçular reddetmemek yerine astronomik bir ücret istiyor; algıcı herifler Fener’e gelmeyi kabul etti diye haber yapıyor. Ulan 5-6 verirseniz gelirim demek normal şartlarda reddetmek zaten de o kadar zor durumdaki herifler kabul etmiş gibi algıyorlar
5 onlar için çerez parası. Zaten minimum 5 teklif etmişlerdir

Galatasaray’ın en güçlü olduğu an, zayıflıklıkları ile yüzleştiği andır.
Camianın genleri hatalarını teşhis edip, kendini yeniden inşa ederek tekrar zirveye çıkma üzerine kurulu

malesef aynı genlerde başarılıların adeta cezalandırılırcasına yerini işgüzar ekiplere bıraktığı, eski hataların tekrarlandığı bir kısır döngü girdabına girmek de var.

Ne zaman Bayern oluruz cevabı da bu kısır döngüyü kırıp yönetim ve teknik ekip olarak isimlerin değişmesine rağmen sistemin aynen devam ettiği bir kimliğe büründüğümüzde karşılık bulacaktır

Sol stoperi de çözmek lazım. Defansif olarak Abdülkerim'in ekstrası yok. Stoper dediğin bazen takım arkadaşlarının da hatasını kapatmaktır. Abdülkerim daha kendini idare edemiyor.

Berkan gidiyorsa fazlasıyla mutlu olurum. Bomboş bir adam, ortasaha rotasyonunu sayı olarak fazla göstermekten başka bi işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt