- 27 Haziran 2009
- 7.438
- 2.373
- 2.248
Şuna da yüklenmek lazım, kötü durumda ya. Bu yine aynı kişi galiba sorumlu olan, bu şahıs her geldiğinde böyle oluyor. Pro firmalar ile anlaşmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih olup olmadığıma ben karar veremem, iltifat olarak aldım kabul ettim. Helal olsun olmasına da bu kadar agresif tepkisel olmaz bu işler Abdullah. Önce yüzümüz gülecek ki yüzleri güldürebilelim. Salihler yüzlerinden belli olur. Yüzler önemli, sözler önemli.O zaman ben özür dilerim, çünkü burda bir kaç defa aynı tarzda muhabbet olunca ister istemez tepki veriyor insan. Hakkını helal et Salih olan Salih Salihoğlu
5 onlar için çerez parası. Zaten minimum 5 teklif etmişlerdirBu fener medyası kendini akıllı sanıyor he. Adamlar teklif yapıyor, topçular reddetmemek yerine astronomik bir ücret istiyor; algıcı herifler Fener’e gelmeyi kabul etti diye haber yapıyor. Ulan 5-6 verirseniz gelirim demek normal şartlarda reddetmek zaten de o kadar zor durumdaki herifler kabul etmiş gibi algıyorlar
Twitter’s a sosyal medyada güzel bir linc yerde bir haftada kovulur yangın tayfayi körüklemek lazımEkli dosyayı görüntüle 297732
Şuna da yüklenmek lazım, kötü durumda ya. Bu yine aynı kişi galiba sorumlu olan, bu şahıs her geldiğinde böyle oluyor. Pro firmalar ile anlaşmamız lazım.
İcardi paşa paşa yedek oturacak öyle bir dünya yokicardi de yedek oturmak istemiyceğine göre sara'ya bile 11 de yer bulamıyorum ben,bir tane daha 10 numarayı alıp napcaz o zaman sara'yı satıp 10 almamız lazım