Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.564
- 100.844
- 5.238
ben 87 ye kadar yazmaya üşenirim sayı olarak adam bir de hepsini doldurmuş mu?Bir berabere kaldık diye twitter da maçtan rastgele karelerle 87 floodluk analizler başlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 87 ye kadar yazmaya üşenirim sayı olarak adam bir de hepsini doldurmuş mu?Bir berabere kaldık diye twitter da maçtan rastgele karelerle 87 floodluk analizler başlamış.
Ederson hayırlı olsun diyordun?aktürkoğlu paraya muhtaçmış!!
heh böyle bir saliselik belki foto paylaşıp çözüm sunuyorlarBir de niye şu oyuncu lazımın özeti falan diyorlar paylaştıkları pozisyonlara.
Çok garip kafalar
Hüsnü zanda bulundum, sende dua niyetine dedin. Adabı muaşeret dersi vermeye gerek yok, soyisim ile hitap ediyorsan ya samimi yada istiskal ediyorsun, ama amacın o olmadığını belirttin, beyan esastır deyip, beyanı esas kabul ettim ve özür dediledim. Burda görüntü eşkal vs yok. Uzatmaya da gerek yok. Selametle..Salih olup olmadığıma ben karar veremem, iltifat olarak aldım kabul ettim. Helal olsun olmasına da bu kadar agresif tepkisel olmaz bu işler Abdullah. Önce yüzümüz gülecek ki yüzleri güldürebilelim. Salihler yüzlerinden belli olur. Yüzler önemli, sözler önemli.
Böylesine küçük latifelere alınganlık göstermeyelim lütfen.![]()
İlkay geliyor mu?
halil kim lanPavard
Stanisic
Savano
Singo
Mukiele
El Halil
Sağ bek listesiymiş
Yalan. Fener kapıyı 5 milyondan açmıştır5 verin geleyim demiş üstat
Bir berabere kaldık diye twitter da maçtan rastgele karelerle 87 floodluk analizler başlamış.
İzmir'de bu neyin mağarası yavMağarası var