Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.147
- 20.943
- 2.663
Öyle bi level atladık ki fb ile bjk Rocksteady Bebop ikilisine döndü
salaklıkta yarışıyorlar
salaklıkta yarışıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyinleri de yok haÖyle bi level atladık ki fb ile bjk Rocksteady Bebop ikilisine döndü
salaklıkta yarışıyorlar
Veiga'yı ben de istiyorum da Al Nasr haberi gördüm geçen 40m falan diyorlar öyle olursa zorSingo + Veiga
Veiga ile orta saha da çözülür. Singo ile sağ bek + stoper
Kaygısızlardaki Kültiginin elemanları Alperle Kürşat gibi de diyebilirizÖyle bi level atladık ki fb ile bjk Rocksteady Bebop ikilisine döndü
salaklıkta yarışıyorlar
Tr ligi + Tr kupası + Tr süper cup + Afrika şampiyonluğu + UCL şampiyonluğu + DK çeyrek final + UEFA süper cupOsimhen e seneye Ballon D'or aldırmamız lazım
Verdik. Pek rekabet olmayacak gibi.Arkadaşlar Gsc Missworld yarışma konusunda anket var resimlere göz atarak ankete oy verirseniz memnun olurum![]()
Neden rnkts kimmiş o uzak ara yapacak güzel?Verdik. Pek rekabet olmayacak gibi.
Bencede en doğrusu bu.Kalecin ve sag bek alip kapatiriz. Herkesin aksine hoca artik klasik 10 no veya gizli forvet ile oynamadigini düsünüyorum. Daha cok 3 lü orta saha, lemina önlerinde torreira sara. 433.
ŞL kupasına göz koydun haa!?Osimhen e seneye Ballon D'or aldırmamız lazım
Bu yaşta da gidilmez yawVeiga'yı ben de istiyorum da Al Nasr haberi gördüm geçen 40m falan diyorlar öyle olursa zor
Psgde 10+ aliyordurEn az 2 bonus vardır