Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.878
- 15.577
- 2.323
Heh şöyle
Biaralar şöyle bi SD'miz vardı müthiş satışlar yapan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heh şöyle
Yine eksik gidersek doğru. Sağ bek, Sol stoper, orta saha ve 10 numara. Bana kalsa forvet de lazım. Icardi bir daha sakatlansa tek forvet kalacakMillet şampiyon olunca hayal dünyasında yaşamaya başlıyor
Maçlar başlasın herşey ortaya çıkacak
Bu takımın avrupada başarılı olma ihtimali 0
Konferansta falan oynasaydık keşke
Öyle zaten. Seten sene içi Dzeko-4.2, Tadic- 5 diyordu mesela sonra bir yayının sonunda gittikten sonra bu oyuncuların 7 milyon aldığını öğrendik dedi. Nesyri'de 7 civarı alıyor bunlarda Fred- 6(emin değilim bundan), Amrabat- 5 , Diego Carlos -4 milyon gibi. Aslında toplam maaş bütçesinde bizden geçen senede fazlaydılar son transferlerden sonra bu senede fazla olacaklar muhtemelen.demekki Talisca 15 falan kazanıyor cidden![]()
Ben giymem, hele bu sıcaktaHer zaman söylerim. Don işinde iyi para var. Erkek adamın en önemli giysisidir.
Edersoooooooooonnnnnnnn
Noluyor
Sommer maliyetine gorecegime, net Senna Lammens alirim(ya muadili genc kaleci ucuz maas formulu)Sommeri kitleyecekler…
Sen niye böyle bisey yokken gaza gelyonEdersoooooooooonnnnnnnn
Sevişenler düşünsün. Ben 5 senedir giydiğim tutku ve seher yıldızı baksırlarımla kapitalizme kafa tutuyorumHer zaman söylerim. Don işinde iyi para var. Erkek adamın en önemli giysisidir.
Eyyamı BuhurConterio ,buchi laba ve gardinin açıklamaları 3-5 gün götürür bizi
Sonra venüs jupiter kavusumu ve dolunay
Bakalım kime para dokecegiz
AtuboluSommer maliyetine gorecegime, net Senna Lammens alirim
Heh şöyle