Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon ali için çerez parası, kerem kabul etsin 50 bile verir, psikolojik etkisi daha önemli.
Bir etkisi yok ya Kerem hiçbir vakit Galatasaray'da bayrak adam görevi almadı iyi oynadı iyi hizmet etti gitti Emre'nin gidişi sıkıntıydı mesela ama Kerem'de ciddi bir durum yok biraz sinirleniriz sonra kimsenin umurunda olmaz.

Bence hakan olayında olduğu gibi algı yapıyolar. Bekleyip görelim. Kerem tripli mtripli de olsa karakterli bir adama benziyodu ben fenere gideceğine inanmıyorum.

ayrıca benficanın kanat rotasyonu dar astoronomik satış üstadı benfica cl ön eleme öncesi kanat almadan kanat satmaz diye düşünüyorum
Onların alacağı kanat hazırdır zaten bizim gibi atom parçalar gibi transfer yapmakta zorlanmıyorlar. 1 haftada alıp getirirler yeni transferi

Kerem, fb‘ye giderse en basta Icardi yüzüne tükürür.

O igrenc takimda oynamayi midesi kaldiriyorsa gitsin. Dünyada hersey para degil, gün gelir anlar, Mou bu sezonu bitiremez zaten, Kerem de Cengiz gibi olur

@Recep Buruk usta ne çok düşmanın varmış.
Mustafa TÜRKDOĞAN 🇹🇷 on X: ARDINDAN KIRK köpek ...

Bir etkisi yok ya Kerem hiçbir vakit Galatasaray'da bayrak adam görevi almadı iyi oynadı iyi hizmet etti gitti Emre'nin gidişi sıkıntıydı mesela ama Kerem'de ciddi bir durum yok biraz sinirleniriz sonra kimsenin umurunda olmaz.
Fatih hoca keremi korumalıyız dediğinde ne demek istedi diyodum...

İşin psikolojik boyutunu dusunmus sosyal medya nedeniyle sanırım ve hakliymis da.kerem toksik bi durumun içine hemen atiyo kendini

Bruma sakat diye keremi tutacaklardi zaten.belki agustos sonu kerem gelişmesi olur
benim düşüncem bu safi çimento cen melih yazıcıya deli para teklif etti, bunlar keremi ikna etmeye çalışıyor benficada branco var diye o tarafı kolay hallederiz keremi baskı altına alalım diye düşünüyorlar

Lan şu eren dinkci ile armando güneri alın bari!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt