Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alex de souza gibi bi nöbet

Adsız.webp

Lookman gibi biri anca fırsat transferi niteliğinde olur elimizde göndermemiz gereken 7-8 yabancı var, daha kaleci sağ bek stoper almadık lookman haberlerine gülün geçin bence

Yunus'un sözleşme uzatma işi uzadıkça olacak bu maalesef. Yönetim bir an önce uzatmalı sorun menajerse Yunus'ta artık menajeri ile konuşmalı gerekirse yol vermeli.
Nerden biliyorsun uzatmadığını? Kendi ağzından benim tarafımda problem yok dedi. Ali Naci gibi heriflerin yalanlarıyla 15 senedir bu kulüpte olan çocuğa laf atılması doğru yani öyle mi

İstese 14 m euro teklifi getirir çoktan giderdi, 3 kuruş maaşa oynuyor yıllardır.

Neyse bu forumda o lafları edenlere ya da edeceklere yer yok, sosyal medyada isteyen naparsa yapsın.

Sagbek de alinacak stoperde

Ha 1 Sagbekin yok diye veya stoperin alternatifsiz diye de mazareti kabul etmiyorum. Dediigim gibi kimse kusura bakmayacak

Avrupada gecen sezon tokat yedigin takimlarin kadrosu seninkinden cok daha ustunmuydu? Hayir

Adamin pressten baska bi oyun plani yok, yeri geldiginde senden daha iyi takimlara geride bekleyip kontra oynamayi bileceksin. Ama paṣamiz ben ders almam ders veririm dusturuyla önune gelene ayni oyunu oynamaya calisip habire tokat yiyor ve ders almiyor

Bu sezon artik son sansi avrupada basarisiz olursa BENCE amasiz fakatsiz görevden alinmali. Ha sezonun bitmesini beklemeden görevden alinmali

Yerine kim gelirse gelsin ligi bu kadroyla sampiyon tamamlar zaten. Önumuzdeki sezon da bu takimi avrupada basarili yapacak hoca getirilir

Geride bekleyip kontra oyunu oynatıp yenilse yine siz suçlu ilan edeceksiniz ki... Nasıl geçen sene zayıf rakiplere karşı galip gelecek oyunu oynatamadığı için Okan'ı haklı olarak eleştirdiysek; bu sene de biliyoruz ki eğer kötü kura çekersek, bizim o kağıt üzerinde bizden güçlü olan takımları yenerek yeterli puanları toplama ihtimalimiz bizim iyi oyunumuz kadar rakiplerin performans düşüklüğüne, stratejik veya bireysel hatalarına vs bağlı... Yani sen zayıf takım olarak her şeyi doğru ve iyi yapsan da, güçlü takım iyi günündeyse yenilme olasılığın çok yüksek. O yüzden Buruk'un geçen sezonki Avrupa performansını haklı olarak eleştiriyoruz zaten. Yani CL'de de belli güçlü takımları yenemediğimiz zaman bu biz ne kadar iyi olursak olalım onların hata yapmadığı anlamına gelebilir. Elbette izlediğimiz oyuna da bakacağız, çıktığımız taktiğe ve ne kadar uygulayabildiğimize de bakacağız, Okan Hoca'nın kararlarına bakacağız, ona göre değerlendirme yapıp bir yargıya varacağız. Ancak genel olarak CL'de zor bir kurada 12 puan toplayıp üst tura çıkmak gerçekten ciddi başarı olur, aynı zor kurada 11 topladı da ucu ucuna elendi diye de otomatikman başarısız sayılamaz.

Yunu demişken 2.5 falan çok diye çocuğa salladım da şu dakika gözüm kapalı 3 milyonu cebine sıkıştırırım affetmem yani. Yönetim de gerekiyorsa menajerini değiştir +1 milyon imza parası verelim demeli. Sırf o ahlaktan yoksun herifle çalışmaması için 1 milyon sıkılır.

Yunusa gelince çocuğun muadillerinde ispanyol falan pasaport sahibi olanlara 60 milyonlar konuşuluyor. Değerini bilmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt