- 3 Temmuz 2012
- 139.378
- 87.858
- 5.338
alex de souza gibi bi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu meseleler benim için emre olayında bitti, o gittikten sonra hiçbir şeye kızmam şaşırmamKerem’in gideceğini sanmıyorum ama giderse de kendisi bilir, duruşu yokmuş der geçeriz.
Var mısın Süleyman seni muscle up challenge ye davet ediyorumYapamaz.
Bambaska teknik gerektiriyor ve 4 muscle-up pespese, temiz olmasa bile, cok cok zor.
Baris‘i kutluyorum. Helal olsun valla, calisiyor aslanim benim
Yok sana lokma mokma. Yeter artık.
kendine iyi bak dostumMeze olmak istemiyorsa sözleşmeyi imzalasın
Nerden biliyorsun uzatmadığını? Kendi ağzından benim tarafımda problem yok dedi. Ali Naci gibi heriflerin yalanlarıyla 15 senedir bu kulüpte olan çocuğa laf atılması doğru yani öyle miYunus'un sözleşme uzatma işi uzadıkça olacak bu maalesef. Yönetim bir an önce uzatmalı sorun menajerse Yunus'ta artık menajeri ile konuşmalı gerekirse yol vermeli.
Sagbek de alinacak stoperde
Ha 1 Sagbekin yok diye veya stoperin alternatifsiz diye de mazareti kabul etmiyorum. Dediigim gibi kimse kusura bakmayacak
Avrupada gecen sezon tokat yedigin takimlarin kadrosu seninkinden cok daha ustunmuydu? Hayir
Adamin pressten baska bi oyun plani yok, yeri geldiginde senden daha iyi takimlara geride bekleyip kontra oynamayi bileceksin. Ama paṣamiz ben ders almam ders veririm dusturuyla önune gelene ayni oyunu oynamaya calisip habire tokat yiyor ve ders almiyor
Bu sezon artik son sansi avrupada basarisiz olursa BENCE amasiz fakatsiz görevden alinmali. Ha sezonun bitmesini beklemeden görevden alinmali
Yerine kim gelirse gelsin ligi bu kadroyla sampiyon tamamlar zaten. Önumuzdeki sezon da bu takimi avrupada basarili yapacak hoca getirilir
Eli boş götü yaş geri gelirBu hakan safi boşa portekize gitmiş olamaz. Birşeyler var herhalde
noldu adnan şu sahnedeki gibi kaldın gitmezseBu hakan safi boşa portekize gitmiş olamaz. Birşeyler var herhalde
Ahmet kutucu da yakında fb yapabilir. Dün çok salladı taraftarKerem e kızmam neler dendi kısmını da düşünürüm
Ben de kızarım Kerem neler dedi? Avrupaya gitmek için neler yaptı kısmını düşünürüm. Bu kadar gitmek isteyip sonra 1 yıl sonra o lafları dediği yere gidiyorsa karakteri buymuş derim.Kerem e kızmam neler dendi kısmını da düşünürüm
Kutucu yu napsın fener yav. Keşke yapsaAhmet kutucu da yakında fb yapabilir. Dün çok salladı taraftar