Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener keşke 2 3 kişi birden cekse bizimkiler sağlam bir yangın başlatsa, aptalca bir düşünce ama malesef işler böyle dönüyor türkiye'de. Birinin kıçının rahatının bozulması için rakibinin bir şeyler yapıyor olması işe yarıyor.

Davinson Kerem'i yer.

1000030041.webp

Bunu söyleyen adam fb'ye giderse büyük karaktersizmiş denir

melo pozu verip bizimkilere fblilerin elinde bişey kalmadı diye text atan adam gidiyosa çocukluğunda ifbli olup gfb diye bi halı saha takımında ter döktüren hemde akpli kerem hayli hayli gitmezmi heis

Bunlar herhalde paket yapıp 50 m euro bayılacaklar.

Bu çocuk balonun teki inşallah alırlar ilk çıktığı zaman büyük potansiyel olarak gösteriliyordu kaç senedir bitikleri oynuyor burada da isteyen vardı bunu herhalde pek Benfica maçı izlemiyorlar yada ilk çıktığı zaman ki gibi sanıyorlar.

Ora da çok sıkıntılı evet. Ben olsam yedeğe alacağım stoperi orta sahada da oynatabileceğim(6 no) bir profil seçerdim iki bölgeyi de yedekletirdim sorunu kökünden çözerdim.
Ofansif olarak İlkay gibi bir herif çözdüğünde tek eksik kesici adam eksikliği olur. Onu da dediğim gibi yer yer stoper yer yer os oynatabileceğin bir profil gerek.
Biz bu sene leminayı 2lünün sağına yada ortasına çok çekeceğiz o nedenle bir tane daha geç lemina lazım gibi bize. u23 kontenjanından mis gibi operasyon.
Kesinlikle bence de u 23 orta saha olsun

Sonrasını ilgilendiren tek konu var o da kadro kalitesi.
Bir bakmışsın eleme maçında karşında dinamik bir takım gelmiş sağ bek kaan. Olmaz diyor musun?
Oraya en az 2 herif alınmadığı sürece bu iş sıkıntılı. Aynı şekilde stoper hattı için de geçerli. 8 maç oynanacak 2 tane adam akıllı stoper var elimizde.
Katılıyorum. Kaan'ı severim, iyi bir alternatif stoper için ama yüzünde bıyık olan baba figürlü bi adam Galatasaray sağ bekinde olmamalı. At gibi gidip gelen ciğersiz bi genco lazım sağ beke.

Kerem'in Fener'e gitmesi hiç iyi olmaz. 15 gol, 10 assist civarı istatistiği olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt