Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.556
- 18.125
- 2.228
İnanılan adamda onların kaya temeli falan aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitmezse tebrik eder misinBunu söyleyen adam fb'ye giderse büyük karaktersizmiş denir
Bunu söyleyen adam fb'ye giderse büyük karaktersizmiş denir
Bunlar herhalde paket yapıp 50 m euro bayılacaklar.
Ederim. Keremi gs'liyim dediği ve dik durduğu müddetçe başımızda taşırızgitmezse tebrik eder misin
gitmeyecek dostum bana inanEderim. Keremi gs'liyim dediği ve dik durduğu müddetçe başımızda taşırız
melo pozu verip bizimkilere fblilerin elinde bişey kalmadı diye text atan adam gidiyosa çocukluğunda ifbli olup gfb diye bi halı saha takımında ter döktüren hemde akpli kerem hayli hayli gitmezmi heis
Kesinlikle bence de u 23 orta saha olsunOra da çok sıkıntılı evet. Ben olsam yedeğe alacağım stoperi orta sahada da oynatabileceğim(6 no) bir profil seçerdim iki bölgeyi de yedekletirdim sorunu kökünden çözerdim.
Ofansif olarak İlkay gibi bir herif çözdüğünde tek eksik kesici adam eksikliği olur. Onu da dediğim gibi yer yer stoper yer yer os oynatabileceğin bir profil gerek.
Biz bu sene leminayı 2lünün sağına yada ortasına çok çekeceğiz o nedenle bir tane daha geç lemina lazım gibi bize. u23 kontenjanından mis gibi operasyon.
Katılıyorum. Kaan'ı severim, iyi bir alternatif stoper için ama yüzünde bıyık olan baba figürlü bi adam Galatasaray sağ bekinde olmamalı. At gibi gidip gelen ciğersiz bi genco lazım sağ beke.Sonrasını ilgilendiren tek konu var o da kadro kalitesi.
Bir bakmışsın eleme maçında karşında dinamik bir takım gelmiş sağ bek kaan. Olmaz diyor musun?
Oraya en az 2 herif alınmadığı sürece bu iş sıkıntılı. Aynı şekilde stoper hattı için de geçerli. 8 maç oynanacak 2 tane adam akıllı stoper var elimizde.
Bu cenabet böyle söylediyse Kerem fbtöye gidergitmeyecek dostum bana inan