- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.919
- 4.608
A,
100 lira versem fener şampiyon diye bagırırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 lira versem fener şampiyon diye bagırırsın
Birin 25 diğeri 30 yaşında ya. Ayrıca Gökhan ömrünün kısa bölümünü bek olarak oynamış bir futbolcu. Çok şabansal hareketleri var. Öyle sürekli defans yapan takımlara karşı kontra kovalamayla sürekli boşluk bırakan bir takımda oynama arasında ciddi far var.Ben hala sağ beke yerli alternatif düşünmemesini anlamıyorum. Gökhan Sazdağ yada Rize'li genç sağ bek düşünülmeli.
Kerem'in Fener'e gitmesi hiç iyi olmaz. 15 gol, 10 assist civarı istatistiği olur.
150 pozisyonu hiç edip kaptirdigi topla 10 gol yedirme istatistiği de olurKerem'in Fener'e gitmesi hiç iyi olmaz. 15 gol, 10 assist civarı istatistiği olur.
Bu ikisinin tek tırnağı ermez kimse.bunlar benim evladım
GS yüzyılı başlıyor diyoruz FB konuşuluyor bu durumdan rahatsızım.
Kerem Fener'e gitsin, başarısız oldukları an oluşacak ortamı seyretmesi çok keyifli olur. Fener'e transferi halinde Kerem için Galatasaray kapılarının sonsuza dek kapanacak olması da bizim için ayrı bir kazanç.Ve asiri toxic havasi var. Fener taraftarida ayni, bunlar çok söverler bir birilerine
İlk kötü gidişatta FB taraftarı tarafından yuhlanacak birinci isim olduğunu da biliyoruzKerem gittiğinde gayet sevinmiştim, fenerbahçe'ye gitmesine de üzülmem. yunus'un sol ayağı bile etmez ve fenerbahçe'nin oraya sane gibi isimler alması yerine kerem gibi oyuncuya 25 bonservis, 5 m yıllık vermesi her yönden iyidir. Özellikle de kriz yönetimi kısmında hep sorunlu olan keremin, ilk yuhulamada nasıl dağılacağını da biliyoruz.