Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala sağ beke yerli alternatif düşünmemesini anlamıyorum. Gökhan Sazdağ yada Rize'li genç sağ bek düşünülmeli.
Birin 25 diğeri 30 yaşında ya. Ayrıca Gökhan ömrünün kısa bölümünü bek olarak oynamış bir futbolcu. Çok şabansal hareketleri var. Öyle sürekli defans yapan takımlara karşı kontra kovalamayla sürekli boşluk bırakan bir takımda oynama arasında ciddi far var.
Bunun en büyük örneğini geçmişte aytaç ile günümüzde de jelert ve frankowski ile gördük.

O nedenle daha net isimler lazım bize. Sallai ve barıştan yola çıkıp eklemeyi buna göre yapmak lazım. Hem yerli hemde bu tarz genç oyuncu elbet buluruz taramak lazım.

GS yüzyılı başlıyor diyoruz FB konuşuluyor bu durumdan rahatsızım.

Klasik bizimkiler gene çok rahatlar. Ligler başlayacak en acilinden sağ bek, kaleci ve stoper yok ortada.

Bu 3 mevkiyi çözüp orta saha için fırsat transferi kovalamamız gerekirken yaşadıklarımıza bak.

Bir transfer dönemi de sorunsuz ve zamanında geçse şaşarım zaten.

Ve asiri toxic havasi var. Fener taraftarida ayni, bunlar çok söverler bir birilerine
Kerem Fener'e gitsin, başarısız oldukları an oluşacak ortamı seyretmesi çok keyifli olur. Fener'e transferi halinde Kerem için Galatasaray kapılarının sonsuza dek kapanacak olması da bizim için ayrı bir kazanç.

Kerem gittiğinde gayet sevinmiştim, fenerbahçe'ye gitmesine de üzülmem. yunus'un sol ayağı bile etmez ve fenerbahçe'nin oraya sane gibi isimler alması yerine kerem gibi oyuncuya 25 bonservis, 5 m yıllık vermesi her yönden iyidir. Özellikle de kriz yönetimi kısmında hep sorunlu olan keremin, ilk yuhulamada nasıl dağılacağını da biliyoruz.

Kerem fenere gitmez

Algilarla ikna etmeye calisiyorlar anladigim kadariyla

Her ne kadar taraftarimiz kerem’e hic deger vermese de kerem’in Galatasaray formasina saygisindan dolayi böyle birsey yapmayacagini düsünüyorum

Kerem gittiğinde gayet sevinmiştim, fenerbahçe'ye gitmesine de üzülmem. yunus'un sol ayağı bile etmez ve fenerbahçe'nin oraya sane gibi isimler alması yerine kerem gibi oyuncuya 25 bonservis, 5 m yıllık vermesi her yönden iyidir. Özellikle de kriz yönetimi kısmında hep sorunlu olan keremin, ilk yuhulamada nasıl dağılacağını da biliyoruz.
İlk kötü gidişatta FB taraftarı tarafından yuhlanacak birinci isim olduğunu da biliyoruz :ROFLMAO:

Onların en çok istedikleri topçu Bisouma'yı biz alalım onlar da Kerem'i almak istiyorsa alsın. Bence gitmeyecek ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt