Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem konusunda şunu söylemem gerek muhtemelen febeye imza attığından ban yiyecem febe topçusuna küfür etmekten de arakadaş keremi satan şu mevcut yönetim hiç mi akıl edemedi şu kadar sene Galatasaraydan başka bir Türk takımına dönemez dönerse şu kdar tazminat öder benfica diye bir madde eklemedi.Bu yönetimi seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum ama Tarihimizin maddi açıdan en güçlü dönemine malesef bu yönetimde denk geldik.Hala iddaa ediyorum bu yönetime 1 milyar euro transfer bütçesi versek bile yine transferlerden bizi tatmin edemezler malesef hakikat bu

....
kerem konusunda şunu söylemem gerek muhtemelen febeye imza attığından ban yiyecem febe topçusuna küfür etmekten de arakadaş keremi satan şu mevcut yönetim hiç mi akıl edemedi şu kadar sene Galatasaraydan başka bir Türk takımına dönemez dönerse şu kdar tazminat öder benfica diye bir madde eklemedi.Bu yönetimi seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum ama Tarihimizin maddi açıdan en güçlü dönemine malesef bu yönetimde denk geldik.Hala iddaa ediyorum bu yönetime 1 milyar euro transfer bütçesi versek bile yine transferlerden bizi tatmin edemezler malesef hakikat bu
Üstelik kerem gibi satmaya müsait bir tip için bunu düşünememek büyük iş bilmezlik

Kaleci işi sıkıntıda. Ederson olmayacak gibi gözüküyor, Ter Stegen gelmek istemiyor bari Sommer'i alalım

Bu hafta Sag Bek ve kaleci aciklayin lan. Üstüne Nelsson, Frankowski, Cuesta ve Morata yavas yavas ugurlansin. Demir, Zaniolo ve Jelerti sonra yollasak da olur

Barış asla satılmamalı Sara iyi bir teklif (40m kemiksiz ve üstü) gelirse satılabilir. Yunusla sözlesme uzatılmalı, Davinsonun kontrat da uzatılmalı. Skriniar denen kağnı kemiksiz 8 alıyor davinsonu 4.5-5e ikna edebilirsek iyi.

Bu menajer ile topcu arasinda nasi bi iliski var ben anlamadim.Topcu bunlarin istedigini yapmak zorundami veya karsilikli ortak bir noktami olmali nedir ? Misal zahavi daha fazla para icin saneyi fbye goturur diyorlardi.Sane zahaviye bak lan dalgana diyemezmi.

Yunus'a 4 milyon Euro maaş verip şu menejerinle yolunu ayırmayı şart koşsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt