Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem inşallah gider. Bu kadar bonservis artı maaşa çok sağlam adam cekebilirlerdi.

Hasan Şaş kadar babası yok ya adama laptop attılar, delikanlı gibi futbolu bıraktı başka takıma da gitmedi.

Diğerleriyle aynı cümlede bile kullanılamaz.
Ben yanlış mı hatırlıyorum H. Şaş da 2002 dünya kupasında sükse yapınca sözleşmesi bitmişti o yaz sanırım imza atmadı başkanla gerildiler Avrupa’da kulüp aradı vs. Sonra istediği gibi olmayınca Özhan başkanın elini öptü barıştılar devam etti GS’de. Net değilim ama böyle bişeyler hatırlıyorum.

Ay sonuna kadar transfer beklemiyorum
O zaman taraftarın eşgal

20832.jpg

Emrede öyleydi bu işler öyle dediğin gibi olmuyor benim bildiğim en fanatik futbolcu Hasan şaştır gerisi fasa fiso

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre başka bir mevzu. Ama hem ilk bize gelmek istemiş o dönem hemde zeytinburnu altyapisindan gelmis bizim altyapiya. Bu konuda Yunus daha önde direkt GS nin içinde doğmuş gibi bir şey çocukluktan insanin kendini bilmesinden beri içinde camianın.

Ben yanlış mı hatırlıyorum H. Şaş da 2002 dünya kupasında sükse yapınca sözleşmesi bitmişti o yaz sanırım imza atmadı başkanla gerildiler Avrupa’da kulüp aradı vs. Sonra istediği gibi olmayınca Özhan başkanın elini öptü barıştılar devam etti GS’de. Net değilim ama böyle bişeyler hatırlıyorum.
Liverpool isterken reddetti ve bizle boş sözleşmeye imza attı.

Bedavaya ayrılabilirdi istese.

Tabii gitmeme sebeplerinden birisi, Avrupa serüvenini yönetecek bir aklın çevresinde olmaması. Atıyorum menajeri vs olsa aklını çelebilirdi.

Emre başka bir mevzu. Ama hem ilk bize gelmek istemiş o dönem hemde zeytinburnu altyapisindan gelmis bizim altyapiya. Bu konuda Yunus daha önde direkt GS nin içinde doğmuş gibi bir şey çocukluktan insanin kendini bilmesinden beri içinde camianın.

Emrede farklı değil renktaş aynı yollardan oda geçti aynı şeyler yunusun başına gelse bi garantisi var mı gitmiyceğinin bence yok ardayı ne kadar sevmesemde aldığının iki üç katı teklif etmiş aziz yinede gitmemiş mesela

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liverpool isterken reddetti ve bizle boş sözleşmeye imza attı.

Bedavaya ayrılabilirdi istese.

Tabii gitmeme sebeplerinden birisi, Avrupa serüvenini yönetecek bir aklın çevresinde olmaması. Atıyorum menajeri vs olsa aklını çelebilirdi.
Benim aklımda Monaco ile görüşüp anlaşamadı diye kaldı.

Galatasaray dışında çok bir gündem ile ilgilenmiyorum. Hala eksik mevkiler var, bekliyoruz.

bu fenerli menajere bizim yerli topçuların bu kadar doluşması yönetimin hatası mıdır topçuların mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt