Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.cideki profil fotosu gibi gündem.
Allah razı olsun hiçbir TD'nin kurmadığı üstünlüğü fb'ye karşı kurdu.Kasıtlı olarak Galatasaray’a zarar vermek isteyeceğini söylüyorsun fenere gidip, o yönde bir intibası da hiç olmadı aksine tam bir fener düşmanı profili sergiledi hep.
Hocalığı konusunda tartışılacak noktaları var da bazı şeyler konusunda akıllanmış bir imaj gösterdi.
Tek konuda konusulamiyor , surekli bir seyler uplanmali modu oluyor.1.cideki profil fotosu gibi gündem.
O dönem rizeyle kanlı bıçaklıydık hafife alınacak bir olay değilbülente hakan şüküre ergün pembeye hasanan şaşa milyonlar serdi fb
bilmiyorsanız öğrenin
yok rizeye gitmiş yok sdye çıkmış
bumu gsye zarar
bunların gs için ne önemi var koca gs rizeyimi kaale alacak bizim ezeli rakibimizmi
Havuz medyası için Osimhen gündemini bölmek adına da güzel malzeme.Kerem uğruna Zeytinli mapusa girdi. Fevri söylemlere gerek yok, kerem süreci calhanoglu sürecine benziyor bence. Bekleyip görelim
Yunus bu kerem denen haini takipten çıkacak mı onu merak ediyorum. İstediğin ve hakettiğin 2.5 milyonu da aldın bi zahmet fb'li menajerin ve hain kankanı hayatından çıkar da gs'liliğini göster artık yunus
Buchi bile anlaştı dediyse bu iş bitmiştir. Herkes anlaştı diyorkerem reddet şu teklifi koçum git bjkye 10 yıl takıl
Me meraklisin herifin kıllı kıçını gormeye olm yaw.Abi şu foto işi nolacak bizim?
Kaosu her daim severiz keremin fb olayida çok alevli bir kaos olmasada kucuk bir kaos ;d
Kerem vasıtasıyla kafaladılar herhalde. Onun da menajeriymiş. Bizim kulübün etrafında çok düşman dolaşıyor ama yönetim uyuyorYunusun menejeri cmy bizim buralı ayrıca merih demiralda bizim buralı cenk koyu fenerlidir merih demiral mesela ailecek cimbomludur yunusun bu menejerle çalışmasına anlam veremiyorum bu herif fanatik fb li
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle görüküyor, ne istediğini bilmeyen 1 avelmiş maalesef, gidicem gidicem tutturdu daha 1 sene olmadı dönecem diyor şimdiBuchi bile anlaştı dediyse bu iş bitmiştir. Herkes anlaştı diyor