Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000036919.webp

Forum ahalisi ne cok seviyor fener gundemi olunca su olayi yav
☹️

bülente hakan şüküre ergün pembeye hasanan şaşa milyonlar serdi fb

bilmiyorsanız öğrenin

yok rizeye gitmiş yok sdye çıkmış
bumu gsye zarar :)
bunların gs için ne önemi var koca gs rizeyimi kaale alacak bizim ezeli rakibimizmi

Kasıtlı olarak Galatasaray’a zarar vermek isteyeceğini söylüyorsun fenere gidip, o yönde bir intibası da hiç olmadı aksine tam bir fener düşmanı profili sergiledi hep.

Hocalığı konusunda tartışılacak noktaları var da bazı şeyler konusunda akıllanmış bir imaj gösterdi.
Allah razı olsun hiçbir TD'nin kurmadığı üstünlüğü fb'ye karşı kurdu.

Benim zaten büyük derdim hocalık kısmı ile ilgili. Onca başarıya ve rekora rağmen ilk başarısız olduğunda onun kellesinin gideceğini de az çok tahmin ediliyordur.

Bu rekorlara rağmen kovunca suyun karşı tarafına geçme ihtimali de olacaktır. Kesin teklif gideceğini hepimiz biliyoruz. O hırsla kabul etme ihtimali de yüksek sonuçta.

Kerem uğruna Zeytinli mapusa girdi. Fevri söylemlere gerek yok, kerem süreci calhanoglu sürecine benziyor bence. Bekleyip görelim

Yunus bu kerem denen haini takipten çıkacak mı onu merak ediyorum. İstediğin ve hakettiğin 2.5 milyonu da aldın bi zahmet fb'li menajerin ve hain kankanı hayatından çıkar da gs'liliğini göster artık yunus

bülente hakan şüküre ergün pembeye hasanan şaşa milyonlar serdi fb

bilmiyorsanız öğrenin

yok rizeye gitmiş yok sdye çıkmış
bumu gsye zarar :)
bunların gs için ne önemi var koca gs rizeyimi kaale alacak bizim ezeli rakibimizmi
O dönem rizeyle kanlı bıçaklıydık hafife alınacak bir olay değil

Üstelik fb yayın bürosu sport digitale çıkma teşebbüsü filanda var

Neyse ben onu kolu sargılı uefa finalindeki haliyle hatırlamayı tercih ediyorum zaten

Yunus bu kerem denen haini takipten çıkacak mı onu merak ediyorum. İstediğin ve hakettiğin 2.5 milyonu da aldın bi zahmet fb'li menajerin ve hain kankanı hayatından çıkar da gs'liliğini göster artık yunus

Yunusun menejeri cmy bizim buralı ayrıca merih demiralda bizim buralı cenk koyu fenerlidir merih demiral mesela ailecek cimbomludur yunusun bu menejerle çalışmasına anlam veremiyorum bu herif fanatik fb li

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan FB'ye gidecek olsa daha önce giderdi, zannetmiyorum bizden sonra suyun karşı tarafından birisini çalıştıracağını. Zaten 3 şampiyonlukla bugün ayrılsa en az 1 defa filan tekrar dönmeyi garantiledi yani.

Başlığını bulamadigim icin ülke puanını ilgilendiren degerlendirmelerimi burada yapayım bari.

Avrupa ligi playoff'ta çek cumhuriyeti ekiplerinden Sigma olomouc'un konferans ligine düşeceğini düşünüyorum. Konferansta da pek puan toplayamazlar. Samsunla nötrleriz burayı.

Biraz yetişmesi zor ama Yunanistan ekibi Panathinaikos da konf. A düşer. Maalesef iyi puan toplarlar. Paok ise Avrupa ligine yükselir.

Yine de 3-4 sene içinde 9.luğu kaptırmayız.

Yunusun menejeri cmy bizim buralı ayrıca merih demiralda bizim buralı cenk koyu fenerlidir merih demiral mesela ailecek cimbomludur yunusun bu menejerle çalışmasına anlam veremiyorum bu herif fanatik fb li

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem vasıtasıyla kafaladılar herhalde. Onun da menajeriymiş. Bizim kulübün etrafında çok düşman dolaşıyor ama yönetim uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt