Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hep kibarız da siz nasıl konuşacağını öğrenirseniz iyi olur.

Kimseye bir hakaret yok o mesajda. Biz kovduktan sonra rakipten gelecek olan teklifi kabul edeceğini yazmışım.
Ozrumu geri aldim. Degmezmis, boyle ust perdeden konusulmasini sevmem. Okan Buruk'a alenen hakaret ettin. Bu da bence ciddi bir sorun. Umarim goz ardi edilmez.

3 senedir aynı şekilde ağlamaktan sıkılmadın mı?
Çapsız dediğin adamın bugün hoca olarak üstünde sadece Fatih Hoca var.
Adama sinsi diyorsun, hain yerine koyuyorsun sonra ben konuşmayı bıraktım diyorsun. Burada sinsi biraz sen gibisin.
Daha yeni yeni okuyorum bu mesajlari. Guzel cevap vermissin. Belli ki 3 senedir ayni seyi yaziyor, ya tutarsa hesabi. Cok ilginc insanlar var cidden.

Bizde kiralayabiliriz,acheampongla beraber.Cl donusu ligde süre verirdik georgea

Ozrumu geri aldim. Degmezmis, boyle ust perdeden konusulmasini sevmem. Okan Buruk'a alenen hakaret ettin. Bu da bence ciddi bir sorun. Umarim goz ardi edilmez.
Hakaret suçu, Türk Ceza Kanunu 125. maddesinde düzenlenmiştir. Hakaret sayılmayan kelimeler ve sözler kanunda tek tek sayılmamıştır. Yargıtay’ın yerleşik kararlarıyla belirlenen, kategorik bir biçimde hakaret sayılmayan sözler şunlardır:

• Eleştiri veya ağır eleştiri niteliğinde kelime ve sözler. Örneğin, “dinsiz”, “imansız”, “bilgisiz”, “çapsız”, “tecrübesiz" şeklindeki sözler eleştiri mahiyetindedir.

Benfica yetkilileri, Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadıklarını ve Kerem'i satmayı düşünmediklerini iletti. (HT Spor)

bence Kerem yem. Bir isim indiriyorlar, muhtemelen veteran büyük bir yıldız olacak. Osimhen’i gölgede bıraktık goygoyu yapılacak. Hazırlıklı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt