- 5 Eylül 2014
- 80.311
- 63.025
- 4.393
yönetime güvenin saneyi indiren neler yapmaz diyordunLan oha 3 gün sonra Lig maçımız var , ne ara geçti o kadar zaman , derhal istifa derhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetime güvenin saneyi indiren neler yapmaz diyordunLan oha 3 gün sonra Lig maçımız var , ne ara geçti o kadar zaman , derhal istifa derhal
Transfer burdan dönerse bak sen rezilliğeBenfica, Avrupa'daki geleceği netleşmeden Kerem Aktürkoğlu ve Florentino gibi oyuncuların takımdan ayrılmasına izin vermiyor. (Record)
ben rahatım dostumTransfer burdan dönerse bak sen rezilliğe![]()
Arda Ünyay var işte.Avrupa'da buyuk kuluplerin neredeysi hepsi en kotu bir tane genc oyuncu aldi/aliyor, oyle yada boyle bunu dusunuyorlar kime bakarsan bak.
Bizde bu konuda da bir tik yok. Takimda bir tane 18-20 yasinda olupta heyecan ve umut veren bir wonderkid yok. Wonderkid'i gectim oyle bir genc bile yok.
Benmi demişim onu , Osimhen imzasına müteakip derhal istifa dediğimi hatırlıyorumyönetime güvenin saneyi indiren neler yapmaz diyordun
hay agzınıyönetime güvenin saneyi indiren neler yapmaz diyordun
Ay mı ?Ay hersey çok sıkıcı ya
Olan oldu artık gelmesi veya gelmemesi bir şey değiştirmiyor sonsuza dek kapadı Kerem bence gs kapısını.Transfer burdan dönerse bak sen rezilliğe![]()
hakanda da aynı mevzu oldu sırf gs ile arayı bozmak ıcın yapıyorlar inanmayınOlan oldu artık gelmesi veya gelmemesi bir şey değiştirmiyor sonsuza dek kapadı Kerem bence gs kapısını.
Arda Ünyay var işte.
hakanda da aynı mevzu oldu sırf gs ile arayı bozmak ıcın yapıyorlar inanmayın
kerem gs zaten bidaha gelemez o ayrı konu