- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de net izlediğim isimler değil. Sadece Safanov Psg'ye gitmeden önce Rusya'da çok iyi denip önerilen biriydi diye hatırlıyorum. Bekleyip göreceğiz.Ucu de sifir heyecan verici. Belki Lammens o da genc oldugu icin.
Kalecide genç oyuncuya gitmek bana gereksiz riskli geliyor. Şöyle bir denklem var, eğer gençse ancak tüm tecrübesizliğine rağmen büyük takımlarda ilk 11 oynayabilir ise müthiş bir potansiyeldir. Casillas gibi.Ucu de sifir heyecan verici. Belki Lammens o da genc oldugu icin.
Analarına sövüp görüşmeleri bitirmek lazım.Royal Antwerp, Senne Lammens için 20 milyon avro talep ediyor. [HLN]
Gorustugumuzu kim soyluyor?Analarına sövüp görüşmeleri bitirmek lazım.
1 ay önce haber çıkmıştı diye hatırlıyorum.Gorustugumuzu kim soyluyor?
İstedikleri fiyat bu zaten. Kendisine regen Courtois deniyor ciddi wonderkid olarak görülüyor haberlere göre. 5 kira+15 zorunlu satın alma ile oluru var.Royal Antwerp, Senne Lammens için 20 milyon avro talep ediyor. [HLN]
Genc kaleci olur, yeterki en az 1-2 sezon full oynamisligi olsun yani en az 50 resmi macta forma giymesi onemli. Belirli bir asamada olmasi daha da dogru olur, mesela Fransa U20 takimin birinci veya ikinci kalecisi ya da Belcika ya da Italya falan. Artik hangi ulkeden bakiyorsan. Ona gore gelecek adina bir beklenti olusur ve zaten az cok dedigin gibi baska kuluplerin scoutlari tarafindan takip edildigini gosterir. Ama genc kaleci alacagim diyorsan takimin geri kalani tam kadro olmali, yani defansindan tut forvetine kadar her mevkinin adami belli olacak.Kalecide genç oyuncuya gitmek bana gereksiz riskli geliyor. Şöyle bir denklem var, eğer gençse ancak tüm tecrübesizliğine rağmen büyük takımlarda ilk 11 oynayabilir ise müthiş bir potansiyeldir. Casillas gibi.
Ancak onun haricinde çoğu takım 21 yaşındaki çok potansiyelli bir kaleci yerine 30 yaşındaki ortalama üstü ama dibine kadar tecrübeli kaleciyi "tercih eder". Yani o genç kaleciyi tercih etmesi için gerçekten çok ekstrem yetenekli olması lazım. Burada da kafama takılan şey şu oluyor, bu tarz genç kaleciler de zaten ismi net %100 bilinir vaziyette oluyor ve sana bana kalmadan çoktan büyük takımların ağına girmiş oluyor.
Genc kaleci olur, yeterki en az 1-2 sezon full oynamisligi olsun yani en az 50 resmi macta forma giymesi onemli. Belirli bir asamada olmasi daha da dogru olur, mesela Fransa U20 takimin birinci veya ikinci kalecisi ya da Belcika ya da Italya falan. Artik hangi ulkeden bakiyorsan. Ona gore gelecek adina bir beklenti olusur ve zaten az cok dedigin gibi baska kuluplerin scoutlari tarafindan takip edildigini gosterir. Ama genc kaleci alacagim diyorsan takimin geri kalani tam kadro olmali, yani defansindan tut forvetine kadar her mevkinin adami belli olacak.
Sag bekte Kaan mi oynar, Sanchez yoruldugunda kim oynayacak denmemeli.
Gelmek istemiyor ki. İstese bir hamlede bulunurduk. Okan Buruk da açıkladı, kontratını tamamlamak istiyormuş orda.Ilkay'i almak istemiyor muyuz? 1 orta sahaya daha ihtiyacimiz var, sanki cuk oturur gibi ama hic haber cikmiyor.