Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenmek yorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter

Toreira yazma bea bari

Kostic tehlikeli herifti. Yeni geleni bilmem ama Kostic'in içeri gönderdiği toplar sinir bozucu boyuttaydı. Dzeko keza bir dönem Nesyri'yi taşıdı servisleriyle.
Yeni gelen oyuncunun defansı da Kostic gibi sorunlu. Kostic gibi teknik bir oyuncuda değil daha hızlı ve sert bir oyuncu.

Yunus sane barış
Osimhen

Bu ileri hattan kimse yedek kalmaz Kerem falan hikaye leao falan gelmedikçe kimse kesilmez

Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenmek yorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
öyle demeyelim

1754336502765.webp

Kerem'i şu an bedava verseler istemem. Hem ihtiyacımız yok hem de onun nazını tribini çekemeyiz. Sane-Barış-Yunus-Sallai gayet yeterli bir kanat rotasyonumuz var
Edit
Yanlış alıntı olmuş

Frankowski detaylı KAP bu gün gelir diye bekledim ama gelmedi acaba gece mi gelecek? Yada yarın mı yapacak?

Alan takımı bekleriz. Sağlık kontrolünden geçer, imza atar anca öyle.

Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Bazen foruma giresim gelmiyo bu fb yalakalarından veya korkularından dolayı

Önceden 2000lerse fb maçından korkardım ama 2010dan sonra artık toplarımı yaya yaya izliyorum maçları. Adamların içerde dışarda içinden geçiyoruz

7 8 e zaniolo verelim kim istiyor ise madem oynatmayacagiz parası da kiralamalar ile çıktı ise elimizden çıkarmamız lazım

Fener-bjk arasında konuşulan takas olursa serdal adalıyı vururlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenemiyorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter

Scoutluk denemedigin surece yorumlarini takdir ediyorum..
İnsallah ters tepmez ama bu sezon net olarak en az cekindigim sezon ilk kez fenerin bu kadar daginik uyumsuz kadrosu oldugunu goruyorum 3 sezondur

Bazen foruma giresim gelmiyo bu fb yalakalarından veya korkularından dolayı

Önceden 2000lerse fb maçından korkardım ama 2010dan sonra artık toplarımı yaya yaya izliyorum maçları. Adamların içerde dışarda içinden geçiyoruz
İki kadroyu yan yana koysan sahaya çıkmadan 3 puan alıyorsun zaten fener diye bir takım yok ne ismi kalmış ne cismi ittirmelerle pohpohlamalarla gidiyorlar 3 senedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt