Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 22.631
- 10.437
- 1.673
15 milyon versinler alsınlar.
15 milyon çok r’daş 7-8 e okey kul hakkına girmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 milyon versinler alsınlar.
Kadrosunda
Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira
Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenmek yorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
Islak imza olması için yagmur yagmasi lazimmisPazarda soğan satan bir pazarcı abimden aldığım bilgiye göre Keremde ıslak imzalar bekleniyormuş.
Yeni gelen oyuncunun defansı da Kostic gibi sorunlu. Kostic gibi teknik bir oyuncuda değil daha hızlı ve sert bir oyuncu.Kostic tehlikeli herifti. Yeni geleni bilmem ama Kostic'in içeri gönderdiği toplar sinir bozucu boyuttaydı. Dzeko keza bir dönem Nesyri'yi taşıdı servisleriyle.
öyle demeyelimKadrosunda
Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira
Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenmek yorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
EditKerem'i şu an bedava verseler istemem. Hem ihtiyacımız yok hem de onun nazını tribini çekemeyiz. Sane-Barış-Yunus-Sallai gayet yeterli bir kanat rotasyonumuz var
Frankowski detaylı KAP bu gün gelir diye bekledim ama gelmedi acaba gece mi gelecek? Yada yarın mı yapacak?
Yaw bak onlara girmedim Fred skrinyar rafa falan kıyas yaparlar diye bence onlarla da rakip olmaz.lemina
sanchez
sara
3lüsünü yazmayı unutmuşsun samiağbi.
Neves'i alsak keake. Portekizlileri de hic sevmem ama iyi topcu. Bir de bu yaz turnuvasinda iyi oynatan Malcom vardi. Kanat ta da elemana ihtiyacimiz var gibi.Yokmu arap Ligi'nde kiralanabilecek 10 numara yada sagbek?
Bazen foruma giresim gelmiyo bu fb yalakalarından veya korkularından dolayıKadrosunda
Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira
bunu postalar keremi getiririm çok net
Toparladi reis beğeniyorum son dönemde baya iyi oynuyorToreira yazma bea bari
Kadrosunda
Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira
Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenemiyorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
İki kadroyu yan yana koysan sahaya çıkmadan 3 puan alıyorsun zaten fener diye bir takım yok ne ismi kalmış ne cismi ittirmelerle pohpohlamalarla gidiyorlar 3 senedirBazen foruma giresim gelmiyo bu fb yalakalarından veya korkularından dolayı
Önceden 2000lerse fb maçından korkardım ama 2010dan sonra artık toplarımı yaya yaya izliyorum maçları. Adamların içerde dışarda içinden geçiyoruz