Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus sane barış
Osimhen

Bu ileri hattan kimse yedek kalmaz Kerem falan hikaye leao falan gelmedikçe kimse kesilmez

Özellikle Sane-Yunus-Barış üçlüsünün yanına sakatlık ceza yorgunluk durumunda kafamız rahat oynatabileceğimiz birisi daha lazım aynı zamanda kenarıdan girip skoru değiştirme potansiyeli olan birisi
Zaniolo bitik ve gidici, Ahmed,Yusuf falan Allah’a emanet, Sallai güven vermiyor ve sağ bek rotasyonuna dahil olacak gibi duruyor

Harbiden çıldırcağımız transfer olur bunlar gardi olmadan bir iş yapamaz ben buna ikna oldum artık

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günlerce Donnaruma ve Ederson gibi üst düzey kaleciler konuşulduğu için

Doğal olarak milletin beklentisi epey yükseldi

Ama Safonov kötü bir kaleci sayılmaz renktaş

Kurtarış anlamında iyi sayılır

Keza oyun kurulumunda da ayağı çok iyi olmasa da eli ile hızlıca oyun kurabiliyor

Muslera'nın hiç yapmadığı bir olaydı bu mesela

Bence gelirse pişman olmayız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw bak onlara girmedim Fred skrinyar rafa falan kıyas yaparlar diye bence onlarla da rakip olmaz.
işin bireysel oyuncu kalitesi tarafı böyle.

bu arada futbol direkt play station gibi, direkt oyuncu kalitesi iyiyse kazandığın bir oyun değil tabiki. takım uyumu, takım huzuru, hoca faktörü çok önemli etmenler. bu konularda da büyük avantajlıyız bence.

Yeni gelen oyuncunun defansı da Kostic gibi sorunlu. Kostic gibi teknik bir oyuncuda değil daha hızlı ve sert bir oyuncu.
atletik ve sert bir kadro kurmaya çalışıyorlar ama işin teknik konusunda patlayabilirler bu açıklarını gideremezler ise

biz bile daha iyi oyuncular ile yunus olmayınca çözüm üretmekte zorlanıyoruz

işin bireysel oyuncu kalitesi tarafı böyle.

bu arada futbol direkt play station gibi, direkt oyuncu kalitesi iyiyse kazandığın bir oyun değil tabiki. takım uyumu, takım huzuru, hoca faktörü çok önemli etmenler. bu konularda da büyük avantajlıyız bence.
Okan hoca sağolsun. Bu kadar yıldızın olduğu yerde bu kadar huzurlu ortam çok zor. Bir iki kişi dışında hocaya sallayan da yok.

Günlerce Donnaruma ve Ederson gibi üst düzey kaleciler konuşulduğu için

Doğal olarak milletin beklentisi epey yükseldi

Ama Safonov kötü bir kaleci sayılmaz renktaş

Kurtarış anlamında iyi sayılır

Keza oyun kurulumunda da ayağı çok iyi olmasa da eli ile hızlıca oyun kurabiliyor

Muslera'nın hiç yapmadığı bir olaydı bu mesela

Bence gelirse pişman olmayız

Hiç izlemedim inşallah dediğin gibi çıkar tombaladan belki Bento çıkar

Kadrosunda

Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira

Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenemiyorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
Sanchezde bu grupta olmayı hakkediyor, bence.

Hiç izlemedim inşallah dediğin gibi çıkar tombaladan belki Bento çıkar

Arabistana gitmedi mi renktaş o yanlış hatırlamıyorsam

Öyle ise biraz sıkıntılı olur

Kerem filan gelmesin abi. Kalsın orda,Zaniolo ise kalmasını isterim ama kafası gedik. Et mi tavuk mu anlamadım. Bizim içim elzem olan bölgelere belli. Kaleci,sağ bek,stoper ve sonrasında 10 numara. Ama öncelik kaleci ve sağ bek. Hani Günay 1-2 maç idare eder derim ama sağ bekte Kaan çekilmiyor. Acilen sağ bek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt