- 5 Eylül 2014
- 80.362
- 63.087
- 4.393
şu oğuzu biz alabilsek çok iyi olacaktı geçen yıl ya
çerçöpe 6-7-8 dağıttık iş yapacak yerli adama vermedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu oğuzu biz alabilsek çok iyi olacaktı geçen yıl ya
Yunus sane barış
Osimhen
Bu ileri hattan kimse yedek kalmaz Kerem falan hikaye leao falan gelmedikçe kimse kesilmez
Günlerce Donnaruma ve Ederson gibi üst düzey kaleciler konuşulduğu içinHarbiden çıldırcağımız transfer olur bunlar gardi olmadan bir iş yapamaz ben buna ikna oldum artık
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu postalar keremi getiririm çok net
işin bireysel oyuncu kalitesi tarafı böyle.Yaw bak onlara girmedim Fred skrinyar rafa falan kıyas yaparlar diye bence onlarla da rakip olmaz.
Sarı kafalı kim laa
atletik ve sert bir kadro kurmaya çalışıyorlar ama işin teknik konusunda patlayabilirler bu açıklarını gideremezler iseYeni gelen oyuncunun defansı da Kostic gibi sorunlu. Kostic gibi teknik bir oyuncuda değil daha hızlı ve sert bir oyuncu.
Okan hoca sağolsun. Bu kadar yıldızın olduğu yerde bu kadar huzurlu ortam çok zor. Bir iki kişi dışında hocaya sallayan da yok.işin bireysel oyuncu kalitesi tarafı böyle.
bu arada futbol direkt play station gibi, direkt oyuncu kalitesi iyiyse kazandığın bir oyun değil tabiki. takım uyumu, takım huzuru, hoca faktörü çok önemli etmenler. bu konularda da büyük avantajlıyız bence.
+gsli çocukşu oğuzu biz alabilsek çok iyi olacaktı geçen yıl ya
Hiç izlemedim inşallah dediğin gibi çıkar tombaladan belki Bento çıkarGünlerce Donnaruma ve Ederson gibi üst düzey kaleciler konuşulduğu için
Doğal olarak milletin beklentisi epey yükseldi
Ama Safonov kötü bir kaleci sayılmaz renktaş
Kurtarış anlamında iyi sayılır
Keza oyun kurulumunda da ayağı çok iyi olmasa da eli ile hızlıca oyun kurabiliyor
Muslera'nın hiç yapmadığı bir olaydı bu mesela
Bence gelirse pişman olmayız
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener, Mert Günok‘u mu istiyor? Bjk da kesin defans istiyordurFener-bjk arasında konuşulan takas olursa serdal adalıyı vururlar
Sanchezde bu grupta olmayı hakkediyor, bence.Kadrosunda
Osimhen
İcardi
Sane
Barış
Yunus
Torreira
Gibi Topçular olan takimin taraftarı yereldeki rakiplerinden cekinmesini ben kabullenemiyorum arkadaş. Bak şu 6 isme yakın bir tane isim soyleyemezsiniz ligden. Hala nedir bu rakipten çekince yeter
Arabistana gitmedi mi renktaş o yanlış hatırlamıyorsamHiç izlemedim inşallah dediğin gibi çıkar tombaladan belki Bento çıkar
Daha fena ciku-cengiz&rafa hadi ciku-irfan tamam daFener, Mert Günok‘u mu istiyor? Bjk da kesin defans istiyordur
Vallahi unutmuşum bence de hakkediyor sonradan da üşendim eklemeyeSanchezde bu grupta olmayı hakkediyor, bence.
Aynen Al nassrdaArabistana gitmedi mi renktaş o yanlış hatırlamıyorsam
Öyle ise biraz sıkıntılı olur
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi